Kendte 25. september 2019

Halvandet år efter skilsmissen: Jenna Dewan venter barn

Jenna Dewan, der for halvandet år siden blev skilt fra Channing Tatum, venter barn med sin nye kæreste
Foto: MEGA

Channing Tatum og Jenna Dewan var i mange år et af Hollywoods mest elskede par, men i foråret 2018 krakelerede ægteskabet, og de annoncerede, at de skulle skilles.

Nu venter Jenna Dewan barn med sin nye kæreste Stewe Kazee.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det afslørede Steve Kazee i går på Instagram.

- Jeg kan slet ikke beskrive, den følelse, jeg har haft, siden vi fandt ud af, at Jenna var gravid. Jeg har ventet hele mit liv på det her øjeblik, og jeg kunne ikke have fundet en bedre person at bygge en familie med, skriver Steve til sit billede, hvor Jenna holder på sin babybule.

Artiklen fortsætter efter billedet

Jenna Dewan, der har datteren Everly sammen med eksmanden Channing Tatum, skriver på Instagram, at det at blive mor er noget af det største, man kan opleve.

Samtidig sender hun en kærlighedserklæring til sin nye kæreste.

- Steve, du er en gave sendt fra oven, og jeg kunne ikke være mere spændt over at udvide vores familie sammen, skriver hun til et billede, hvor hun ligger sammen med datteren Everly.

Artiklen fortsætter efter billedet

Jenna Dewan og Channing Tatum var indtil sidste forår gift, men parret valgte selv at fortælle, at de gik hver til sit tilbage i april.

På deres respektive Instagram-profiler delte de en tekst, hvori de skrev, at de havde besluttet at lade sig separere.

- Vi blev dybt forelskede i hinanden for mange år siden og har været på en magisk rejse sammen. Intet er ændret i forhold til, hvor meget vi elsker hinanden, men kærlighed er et smukt eventyr, der sender os i forskellige retninger i tiden, der kommer. Der er ingen hemmeligheder eller saftige begivenheder bag vores beslutning - blot to "bedste venner" som er blevet klar over, at det er tid til at give hinanden rum til og hjælpe hinanden med at leve så lykkelige liv som muligt. Vi er stadig en familie og vil altid være kærlige, dedikerede forældre for Everly, skrev parret.

Artiklen fortsætter efter billedet

Foto: MEGA

Channing Tatum fandt kort tid efter skilsmissen sammen med sangerinden Jessie J. (Foto: MEGA)

- Vi kommer ikke med yderligere kommentarer ud over denne fælles udtalelse, og vi takker jer på forhånd for at respektere vores families ønske om retten til et privatliv. Kærlighed til alle, Chan & Jenna, afsluttede parret.

Siden Channing Tatum og Jenna Dewan gik fra hinanden i april sidste år, har også Channing fundet en ny kæreste.

Han begyndte kort tid efter skilsmissen at date sangerinden Jessie J.

Jenna har tidligere udtalt, at hun ikke har andet end respekt for sin eksmands nye kæreste.

Sponsoreret indhold