Kendte 25. november 2021

Hailey Bieber: Jeg er ramt af en forbandelse

Den amerikanske model og hustru til Justin Bieber er overbevist om, at hun er ramt af en helt særlig form for uheld
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke altid helt nemt at være Hailey Bieber. Især ikke i forbindelse med den årlige modegallafest Met Gala i New York. 

Ifølge den 25-årige model er hun nemlig overbevist om, at hun er ramt af noget så særligt som en "Met Gala-forbandelse". 

Det fortæller den unge hustru til popstjernen Justin Bieber i et nyt interview under sit besøg i "The Ellen DeGeneres Show" i sidste uge. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Hailey Bieber har mere end én gang været uheldig ved den store Met Gala-modefest.
Foto: MEGA

Hailey Bieber er sikker på, at hun er ramt af en særlig slags uheld. (Foto: MEGA) 

Hailey fortæller, at hele idéen om, at hun skulle være ramt af en helt særlig form for ulykke, stammer fra, at hun to gange er kommet alvorligt til skade i tiden op til eller efter den eftertragtede kendisfest. 

- Første gang jeg nogensinde var med til Met, fordrejede jeg min ankel og brækkede min fod dagen efter. Det var en hel ting, siger Hailey til talkshowets gæstevært Yvonne Orji. 

- Jeg var 18 år, så det er længe siden. Men så året efter - præcis 365 dage senere - fordi det var midnat efter Met Gala, brækkede jeg den samme fod. 

- Men (det var) knoglen ved siden af den, jeg brækkede året forinden. Så jeg havde hele den her ting inde i mit hoved, hvor jeg tænkte, at på Met Gala-aftenen eller inden for 24 af Met Gala er jeg forbandet. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Så godt så Justin Bieber og Hailey Bieber ud til årets Met Gala. (Foto: MEGA)

Hailey Bieber fortæller dog i samme forbindelse, at der endnu ikke er sket hende noget siden, og hun har trods alt gæstet den store fest intet mindre end seks gange. 

Senest i september, hvor hun indtog den beige løber i selskab med sin 27-årige mand, Justin Bieber. 

Hailey Bieber har for få dage siden kunnet fejre sin 25-års fødselsdag, og det har hun naturligvis også delt med Instagram. 

Se billeder fra Haileys fødselsdagsfest i opslaget nedenfor: 

Sponsoreret indhold