Kendte15. november 2021

Beliebe it! Justin Bieber kommer til Danmark

Danske Justin Bieber-fans kan godt begynde at glæde sig. Megastjernen har nemlig meddelt, at han kommer til Danmark
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega327010_003.jpg
 Foto: MEGA

Danske Beliebere (aka Justin Bieber-fans) har fået dagens måske bedste nyhed.

Den 27-årige popstjerne har nemlig meddelt, at han giver koncert i Danmark både næste år og i 2023.

"Peaches"-sangeren kan næste år opleves på den danske Smukfest, mens han i 2023 kan opleves i Royal Arena med sin "Justice World Tour". Her forventes det, at han vil levere hele to koncerter.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/jb_banner.png
 Foto: Smukfest

(Foto: Smukfest)

- Vi niver os stadig lidt i armen, men den er sgu god nok! Det er en fantastisk følelse, at vi allerede nu kan sætte så markant et navn på plakaten for 2022 og takke for den store tillid vores gæster har vist os ved at overføre deres billetter efter to aflyste festivaler. Tanken om, hvor euforisk vildt det bliver at mødes igen i skoven efter to somre uden Smukfest, kan slet ikke beskrives, siger Søren Eskildsen, talsmand for Smukfest, i en pressemeddelelse.

- Justin Bieber er lige nu den mest streamede artist i verden og har været det stort set hele 2021. I det lys er han klart en af tidens mest aktuelle artister, vi kan præsentere i skoven til sommer, siger Mikkel Xavier, der er booker hos Smukfest.

Og selvom der er uhyggeligt lang tid til både den 3. august 2022 og 17. og 18. marts 2023, så skal Bieber-fans alligevel være fremme i skoene allerede nu.

Billetsalget til Royal Arena-koncerterne starter nemlig torsdag den 18. november klokken 10:00 i form af et presale. Det almindelige billetsalg starter den 19. november samme tid.

Det oplyser All Things Live i et Facebook-opslag.

Den Grammy-vindende popstjerne har tidligere gæstet Danmark ved flere lejligheder. Da han i 2013 slog et smut forbi København, var den unge stjerne helt ude på Amager, hvor han blandt andet blev spottet i et godt, gammeldags solarie.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Justin Bieber har solgt mere end 80 millioner albums på verdensplan og er blandt andet indehaver af 32 Guinness World Records, 21 Billboard Music Awards, to BRIT Awards, 18 American Music Awards og 21 MTV European Music Awards.

Hans seneste album, "Justice", er blevet streamet mere end 9 milliarder gange.

Sponsoreret indhold