Hailey Bieber er færdig på catwalken

Hailey Bieber er færdig med at gå catwalk.

Hailey Bieber er færdig med at gå catwalk.

Foto: MEGA

Hailey Bieber har siden sin debut som model for fem år siden været med i modeshows for store tøjgiganter som Versace, Dolce&Gabbana og Tommy Hilfiger.

Nu tyder alt dog på, at vi aldrig kommer til at se Hailey på catwalken igen.

På Instagram skriver hun nemlig, at det er slut.

- Hvad jeg ved er, at din arm virkelig ikke skal svinge så højt, når du går på catwalken. Derfor bliver det aldrig, og vil aldrig blive mig igen, skriver Hailey til et billede af sig selv på catwalken.

Artiklen fortsætter efter billedet

Haileys opslag fra Insta-story. (Foto: Instagram/Hailey Bieber)

Hailey har tidligere fortalt, at hun er blevet meget selektiv, når hun vælger, hvilke modefirmaer hun arbejder sammen med. 

- Jeg vil gerne have tid til at slappe af sammen med min familie, fortalte Hailey ved New York Fashion Week i efteråret.

Nu tyder alt så på, at hun er helt færdig med at gå på catwalken ved de store modeuger.

Udover at være en anderkendt model, bruger Hailey Bieber også meget af sin tid på at designe tøj for mærker som Rag and Bone og The Daily Edited. 

Det anslåes, at modellen er god for mere end 20 millioner kroner. Derfor er der selvfølgelig heller ikke grund til, at hun presser alt for mange arbejdsopgaver i kalenderen.

Hailey kan i øvrigt snart fejre, at hun har været gift med Justin Bieber i et år. Det var nemlig i september sidste år, at de to blev gift ved en intim ceremoni i New York.

Vil du læse mere om Hollywood-stjernerne? Køb et abonnement på SE og HØR

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close