Kendte1. maj 2024

Gypsy Rose Blanchard afslører: Derfor er jeg tilbage hos eks'en

Det kom som noget af en overraskelse, da Gypsy Rose Blanchard i sidste måned blev set hånd i hånd med sin eksforlovede. Nu forklarer den morddømte Blanchard, hvad der er sket
Gypsy Rose Blanchard fortæller nu, hvorfor hun er tilbage hos sin ekskæresten.
Gypsy Rose Blanchard fortæller nu, hvorfor hun er tilbage hos sin ekskæresten.
 Foto: Rw/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Veninden afslører: Derfor er Gypsy Rose Blanchard skredet fra manden

Det her kan ikke være nemt for Ryan Anderson at høre.

Den 32-årige Gypsy Rose Blanchard havde nemlig kun været på fri fod i tre måneder, da hun tog den store beslutning om at skride fra Ryan, som hun ellers var gift med, og kort tid efter blev hun så fotograferet i tæt selskab med ekskæresten Ken Urker.

Sagt med andre ord: Gypsy Rose rider i den grad samme dag, som hun sadler.

- Efter at have genoptaget kontakten tidligere på måneden, indså vi, at vores kærlighed for hinanden simpelthen er ubenægtelig, og livet er for kort til ikke at tage chancen, siger Gypsy Rose om den "nye" romance til TMZ og fortsætter:

- Vi har en historie, der dannede det perfekte grundlag for en ny begyndelse. Vi er sammen og i et vidunderligt sted i vores forhold. Vi ved, at der venter en lang vej foran os, men vi glæder os til fremtiden.

Det har tidligere været rygter om, at det var en skræmmende episode mellem Gypsy og den kommende eksmand Ryan Anderson, der fik hende til at pakke sine ting og skride.

- Han var helt oppe i hendes ansigt og råbte, har veninden Nadiya Vizier tidligere udtalt.

- Gypsy sagde, at hun var bange for, at han ville slå hende. Det gjorde han ikke - men det er sket før med hendes mor.

- Så hendes første instinkt var at stramme op og være forberedt. Men hun kom i sikkerhed og ringede også til sin advokat. Ryan er en stor fyr, og hun fortalte mig, at det var virkelig skræmmende.

Ryan Scott Anderson er knust over, at Gypsy Rose har droppet ham for eksen.
Ryan Scott Anderson er knust over, at Gypsy Rose har droppet ham for eksen.
 Foto: Rw/AP/Ritzau Scanpix

Ifølge veninden valgte Gypsy Rose at låse sig inde på badeværelset, hvor Ryan angiveligt skulle have hamret løs på døren og råbt, at hun skulle lukke ham ind, og det var altså for meget af det gode.

Ryan Anderson har tidlgere sat ord på, hvor chokeret han er over, at Blanchard har forladt ham.

- Jeg har det ikke godt med det. For mig kom det bare ud af det blå.

Gypsy Rose Blanchard kom i mediernes søgelys, da hun i 2016 blev idømt ti års fængsel for sin medvirken i mordet på sin egen mor, Dee Dee Blanchard.

Der er blevet lavet flere tv-produktioner om Gypsy Rose Blanchards historie. Blandt andet HBO-dokumentarserien "Mommy Dead and Dearest" og Hulu-serien "The Act" med Joey King i hovedrollen.

Sponsoreret indhold