Kendte15. marts 2023

Gwyneth Paltrows "sundhedsrejse" fortsætter: Fik ozonbehandling i numsen

Samtidig får skuespillerindens skønhedsrutiner og omfattende diæter endnu en gang kritik for at være decideret farlige
Gwyneth Paltrow har i flere år drevet sit skønhedsimperium Goop, der dog er blevet beskyldt for både skrupskøre og decideret farlige produkter.  
Gwyneth Paltrow har i flere år drevet sit skønhedsimperium Goop, der dog er blevet beskyldt for både skrupskøre og decideret farlige produkter.
 Foto: Ritzau Scanpix

Hun har solgt tvivlsomme duftlys, dampet sin vagina og promoveret potentielt dødelig behandling med overlagte bistik.

Så det er vist ikke mærkeligt at forvente et tosset svar, hvis man spørger dronningen af skøre påstande og vilde wellnessrutiner, Gwyneth Patrow, hvilken af hendes initiativer for eget ve og vel har været det skøreste.

Det gjorde lægen Will Cole i sin podcast ”The Art of Being Well”, og svaret er simpelthen luft i endetarmen.

I hvert fald svarer den 50-årige skuespiller og iværksætter bramfrit:

– Jeg har brugt ozonterapi rektalt. Må jeg overhovedet sig det? Det var rimelig underligt, griner hun i podcasten, før hun tilføjer:

– Men det var også meget gavnligt.

Den alternative behandlingsform siges at kunne afbalancere og stimulere immunforsvaret, afhjælpe betændelsestilstande og inflammatoriske tarmsygdomme.

Læser man lidt om terapiformen hos den danske klinik Lægeklinikken IOM – der tilbyder orthomolekylær medicinsk behandling – så indføres ilt i endetarmen under behandlingen. Simpelthen.

Tape til ansigtet og tørbørstning

Paltrows seneste anbefaling kommer lige efter, hun på sin Instagram luftede sin sædvanlige sundhedsrutine, hvilket vipper selv den tidligere spionchef Lars Findsens morgenritualer af pinden.

– Glædelig wellnessonsdag, ønskede skuespillerinden sine 8,3 millioner følgere.

– Der var nogen, der spurgte mig om min rutine sådan en morgen, og jeg har filmet noget af den, sagde hun, før hun blandt andet skrabede tungen, sippede lidt til en sellerijuice og kastede sig ud i en tørbørstning af hele kroppen, men især fødderne og benene.

50-årige Gwyneth Paltrow har forsøgt sig med ozonbehandling bag i. Og det fortæller hun glædeligt om i en ny podcast, som dog får folk til at ryste på hovedet. 
50-årige Gwyneth Paltrow har forsøgt sig med ozonbehandling bag i. Og det fortæller hun glædeligt om i en ny podcast, som dog får folk til at ryste på hovedet.
 Foto: TikTok, Dear Media

Hun afslørede desuden, at hun elsker at bruge ansigtstape, når hun skal sove, hvilket sikrer vejrtrækning gennem kun næsen, og som siges at være godt for en række ting, mens man restituerer om natten.

Det er dog Gwyneth Paltrows tips til en særlig – og ret så tilfældig – faste, der får eksperterne til at rejse sig i stolen. Det skriver New Zealand Herald.

Goop-iværksætteren fortæller nemlig i podcasten om en enormt restriktiv livsstil, hvor især begrænset indtag af mad er i fokus.

Den australske diætist Kim Lindsay, som har specialiseret sig i spiseforstyrrelser, er bekymret over den effekt, som Paltrows kommentarer kan have på andre. Hun mener desuden at det er alarmerende, at så strikse diæter omtales som harmløse wellnessrutiner.

Bouillon er ikke frokost!

Gwyneth fortæller, at hun godt kan lide at vente ed at spise til omkring frokosttid, og at dette måltid for det meste er suppe. Eller, suppe er nok så meget sagt. For det meste er det blot knoglebouillon.

– Hun spiser for lidt mad til at give næring til sin dag. Knoglebouillon har meget lidt næring i sig og bør ikke ses som et komplet, afbalanceret måltid, siger Lindsay blandt andet.

Også på de sociale medier vækker hendes udtalelser undren.

– Er det at sulte sig selv nu ”wellness”?, spørger en bruger på TikTok, mens en anden stemmer i:

– Bouillon er ikke frokost, min pige.

– Hvad i alverden renser hun sig selv ud for, når hun ikke æder noget?

Sponsoreret indhold