Nyheder15. oktober 2022

Lars Findsen afslører sin spektakulære morgenrutine

Den tidligere spionchef Lars Findsen havde under sit fængselsophold et vildt morgenritual. Det fortæller han i sin nye bog "Spionchefen - erindringer fra celle 18"
Lars Findsen lever i et miljø, hvor man har det bedst i skyggerne. Men lige nu er han mere synlig end nogensinde på grund af en pinlig lækagesag.
Lars Findsen deler sin morgenrutine ...
 Foto: Celina Dahl/Ritzau Scanpix

Titlen for ugens mest omtalte bog må gå til Lars Findens "Spionchefen - Erindringer fra celle 18".

For første oplag er allerede blevet revet ned fra hylderne i boghandlerne, hvor danskerne står i kø for at købe bestselleren.

I bogen fortæller Lars Findsen blandt andet om hele forløbet, der ledte op til hans hjemsendelse og nu tiltalt for at have lækket statshemmeligheder.

Men han fortæller også, at han allerede efter blot seks dage bag tremmer indledte en række rutiner. Blandt andet en noget spøjs morgenrutine.

Det er Politikens debatredaktør Magnus Barsøe, der har tweetet om det noget anderledes morgenritual. Selve ritualet er måske ikke så underligt i sig selv - men remediet er overraskende.

- Når jeg står op, tørbørster jeg ansigtet med en opvaskebørste. Jeg giver min hud fugt med en lugtfri kokosolie. Laver strækøvelser og drikker vand med saften fra en presset citron. Det er godt for næsten alt, skriver Findsen.

Du læste rigtigt. Findsen tørbørstede sit ansigt med en opvaskebørste.

Citronerne til den syrlige morgenopkvikker af en cocktail bestiller han en af til hver dag i ugen. Plus en ekstra, hvis det nu viser sig, at den er dårlig.

- Ved siden af spiser jeg en håndfuld nødder, cashew eller afskallede mandler, det binder citronens C-vitamin bedre i kroppen, røber han i bogen.

Og så er han klar til den store finale.

- Jeg laver 50-100 armbøjninger og mavebøjninger, fortæller Findsen og kalder øvelsen simpel styrketræning. Det har han i øvrigt praktiseret i mange år.

Så hvis du ikke aner, hvad du skal give dig til, når du vågner i mornge, er inspirationen hermed givet videre.

Sponsoreret indhold