Kendte24. oktober 2022

Gustav Salinas og Mulle var udsat for voldsom oplevelse på rejsen: -Alt var væk

Da parret var på ferie i Gustav Salinas' mormors hjemland, blev de udsat for et voldsomt røveri, hvor de fik stjålet alt fra kostbare Gucci-sko til frækt undertøj
Gustav Salinas og Mulle
Gustav Salinas og kæresten Mulle fik en ubehagelig oplevelse, da de var på ferie i Chile.
 Foto: Hanne Juul

Den seneste tid har bestemt ikke været en dans på roser for den danske fitnessguru Gustav Salinas.

For knap en måned siden mistede han nemlig sin højtelskede mormor, og derfor besluttede han og kæresten Mulle sig for at rejse til mormorens hjemland Chile, hvor de ville opfylde hendes sidste ønske.

Turen gik dog ikke helt som planlagt, for midt på rejsen var parret udsat for et voldsomt røveri. Det fortalte Gustav Salinas og Mulle, da SE og HØR mødte dem til bogreceptionen for Silas Holsts nye bog "NOK".

Tog både Gucci og Louis Vuitton

- Vi kørte ind til en by, der ikke var så god og som var lidt farlig at være i, men vi skulle prøve noget nyt, og her havde vi fundet et virkelig smukt hotel oppe i bjergene, fortalte Mulle og fortsatte:

- Under fem minutter efter, vi var ankommet, var der nogle, der havde smadret bagruden i bilen og havde slået sæderne ned og flået alle kufferterne ud, sagde Mulle og understregede, at hele situationen var ret dramatisk.

Røveriet skete ved højlys dag, og det var da heller ikke småting, som tyvene havde fået fingrene i.

I kufferterne lå alle parrets yndlingsting nemlig, og det inkluderede alt fra kostbare designer-sko til dyre tasker.

- Jeg fik blandt andet stjålet mine Gucci-sko. Men der var også Gucci-sandaler, en Burberry-jakke og et Gucci-bælte. Altså det var bare nogle sindssygt lækre ting, så dem, der har åbnet dem (kufferterne, red.) har bare tænkt "jackpot", sagde den tidligere realitystjerne Gustav Salinas.

Mulle fortalte da også, at han også fik stjålet sine Louis Vuitton-tasker samt flere Hugo Boss og Tiger Of Sweden-blazere.

- Og det værste er bare, at man ikke får dækket hele beløbet af forsikringen. Man får nok kun dækket en tredjedel måske, lød det fra Mulle.

Men selvom parret overordnet blev chokeret over hændelsen, der udspillede sig midt på ferien, er der dog en ting, som parret griner lidt af. De tror nemlig, at gerningsmanden - eller gerningsmændende - har trukket på smilebåndet, da kufferterne blev åbnet.

- Jamen, vi er jo et homopar, og vi havde jo selvfølgelig også taget "homoting" med på ferie, måske lidt undertøj og sådan noget i den dur. Og gad vide, hvad de har tænkt, da de åbnede de kufferter, fortalte Mulle.

Trods den store forskrækkelse ødelagde røveriet heldigvis ikke ferien, der var til ære for Gustav Salinas mormor. De fik nemlig opfyldt hendes sidste ønske, som var at få spredt sin aske udover Andesbjergene.

- Der skal mere til at slå os ud. Vi kiggede bare på hinanden og sagde "vi gider ikke tage hjem", da det var sket, fortalte parret og understregede, at det vigtigste var, at de ikke kom til skade.

Sponsoreret indhold