Kendte23. marts 2016

Øhh, hvad? Guldfisk under kniven - har fået bøjle på “tænderne”

En dyrlæge i Allentown i Pennsylvania har haft en kæle-guldfisk på operationsbordet. Den lille fisk havde svært ved at spise og holde munden åben – så nu er den blevet udstyret med en ”fin” bøjle
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/guldfisk_under_kniven.jpg
 (Foto: Lehigh Valley Veterinary Dermatology/Facebook)

Der er mange, der vil gøre rigtig meget for deres elskede kæledyr.

Og så er der dem, der vil gøre FOR meget.

Historien om ejeren af guldfisken Mr. Hot Wing hører (måske) til den sidste kategori.

Ejeren kom for nyligt forbi dyreklinikken i Lehigh Valley Veterinary Dermatology i Allentown i den amerikanske delstat Pennsylvania. Med sig havde han sin kæle-guldfisk Mr. Hot Wing under armen (… eller i en spand vand).

Den lille fyr havde svært ved både at spise og trække vejret, og dyrlægen – dr. Brian Palmeiro – vidste, at den lille fisk ikke ville overleve, hvis han ikke gjorde noget.

Derfor kom den lille fisk på operationsbordet, hvor den blev udstyret med en ”fin lille” bøjle (som den første guldfisk nogensinde).

Brian Palmeiro – aka fiskelægen – fortæller det amerikanske medie Action News, at Mr. Hot Wing blev født uden sin nederste kæbedel, og det var årsagen til, at han havde fået problemer både med at trække vejret og spise.

Da dyrlægen (ganske forståeligt) aldrig havde udført en lignende operation, sørgede han for at researche en hel del inden, at den lille fyr lå bedøvet på operationsbordet. Dyrlægen kom frem til, at den bedste løsning for lille Mr. Hot Wing ville være en form for bøjle – men da de ikke lige var på lager, måtte Brian Palmeiro selv lave et. Og her kom hans dankort i brug.

Mr. Hot Wings bøjle er nemlig fremstillet af små stykker fra et dankort, der sikrer, at den lille fisk kan holde munden åben hele tiden. Smart… eller?

Operationen kostede ifølge dr. Brian Palmeiro $150.

Hvis du troede, at det var første gang, at en guldfisk blev patient under en operation, kan du godt tro om igen. I 2014 gennemgik en 10 år gammel guldfisk ved navn George en vellykket operation for en hjernesvulst, og året efter måtte en anden guldfisk under kniven på grund af forstoppelse.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_15.png

Sponsoreret indhold