Kendte5. september 2021

"Gossip Girl"-stjernen Ed Westwick blev kærester med sin største fan: Nu er det slut

Efter næsten to år er den britiske skuespiller gået fra sin influencerkæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega55732_001.jpg
 Foto: MEGA

To års kæresteri blev det til for den 34-årige "Gossip Girl"-stjerne Ed Westwick og den 25-årige influcencer Tamara Francesconi, der nu er gået fra hinanden.

Parret skulle eftersigende have sagt farvel og tak i løbet af ugen, og ifølge Daily Mail var det den unge, smukke Instagram-diva, der sluttede romancen.

Ifølge E! News var det især rygter om utroskab, der har ført til, at Tamara Francesconi har fået nok af virkelighedens Chuck Bass. I stedet fokuserer hun nu på "at leve et lykkeligt liv".

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sbdb.jpg
 Foto: Instagram

(Foto: Instagram)

Tamara er bedst kendt som Instagram-kendis og har senest skruet en tøjkollektion sammen i samarbjede med brandet PrettyLittleThing.

Verdens største fan

I løbet af parrets toårige kærestekarriere har hun flittigt delt billeder af sin "Gossip Girl"-kæreste, som hun tidligt i forhold indrømmede, hun har været stor fan af, da hun var yngre.

- Jeg var den største "Gossip Girl"-fan i verden. Jeg så serien religiøst to gange om året. Jeg sværger, at jeg rent faktisk manifisterede ham ind i mit liv, siger hun i en podcast lavet i samarbejde med PrettyLittleThing.

Tamara fortæller, at hun faktisk blev nødt til at undskylde over for en veninde, der også var stor fan af den populære ungdomsserie, der løb fra 2007-2012. Veninden var nemlig "fornærmet" over, at hun havde stjålet virkelighedens Chuck Bass.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Anklaget for voldtægt

I 2018 blev den britiske skuespiller ramt af voldsomme anklager, der blandt andet lød på, at han skulle have voldtaget flere kvinder. Anklagerne endte med at koste Ed Westwick sit job som hovedrolle i serien "White Gold".

Kort tid efter kom der flere skandaler på bordet, hvor Westwick blev anklaget for at have holdt en kvinde fanget som sexslave i 48 timer.

Ed Westwick nægtede sig skyldig.

Siden da har det været småt med de større roller. I 2020 spillede han dog hovedrollen i actionfilmen Enemy Lines instrueret af den svenske instruktør Anders Banke.

null

Sponsoreret indhold