Kendte8. december 2023

Glem alt om Joe Jonas: Sophie Turner kysser stadig løs på eftertragtet rigmand Peregrine Pearson

Peregrine Pearson kaldes gerne den "mest eftertragtede ungkarl" i Storbritannien, og nu er han altså faldet i armene på "Game of Thrones"-stjernen Sophie Turner
Den engelske skuespillerinde Sophie Turner har fundet en ny flamme.
Den engelske skuespillerinde Sophie Turner har fundet en ny flamme.
 Foto: Valerie Macon/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Midt i skilsmissen med Joe Jonas: Sophie Turner kysser løs på ny mand

Den 27-årige Sophie Turner har haft en pænt intens sommer og et endnu mere heftigt efterår, siden musikermanden Joe Jonas i september meddelte, at han ville skilles.

Bruddet kom som noget af et chok for parrets mange fans, og "Game of Thrones"-stjernen lagde hårdt ud med at stille benhårde krav til, hvordan skilsmissen i så fald skulle ende.

Men for at komme over en fyr, skal man jo som bekendt under en ny, og det har den britiske skuespillerinde således gjort.

Og det er altså ikke hr. hvem-som-helst, hun har fået fingrene i.

Den 29-årige Peregrine Pearson, der i private kredse er kendt som Perry, er en britisk aristokrat og ejendomsudvikler.

Han er særligt kendt for at være arving til Cowdray Estate, en historisk og omfattende ejendom i West Sussex i England, der inkluderer en poloklub, golfklub og herregårdshus.

Han er den ældste søn af Michael Orlando Weetman Pearson, den 4. Viscount Cowdray, og Marina Rose Cordle, Viscountess Cowdray. Det betyder, at når farmand en dag afgår ved døden, vil Perry kunne kalde sig den 5. Viscount Dowdray.

Persons familie sidder angiveligt på en formue på mere end 1,8 mia. kroner, og det er blot én af mange årsager til, at han i engelske medier kaldes "Storbritanniens mest eftertragtede ungkarl".

Som arving til et medieimperium har Pearson levet et liv væk fra offentlighedens søgelys, men det kan relationen til Sophie Turner utvivlsomt få lavet om på.

Medierne i England har nemlig været efter den britiske skuespiller, siden den intense skilsmisse fra Jonas Brothers-stjernen, og i november blev hun set kysse på Peregrine Pearson første gang.

Noget tyder dog på, at det har udviklet sig til lidt af en juleromance, for tidligere på ugen blev de to turtelduer spottet af Daily Mail, der også bringer adskillige billeder af parret.

Turner-Jonas-romancen er officielt helt død.
Turner-Jonas-romancen er officielt helt død.
 Foto: Zz/AP/Ritzau Scanpix

Joe Jonas og Sophie Turner har sammen to døtre. Parret blev kærester i 2016, og i 2019 blev de gift - både i Las Vegas og senere i lidt mere glamourøse omgivelser i Frankrig.

Sponsoreret indhold