Kendte13. april 2016

Gisp… Snowboarder aner ikke hun bliver jagtet af bjørn

En hårrejsende video viser øjeblikket, hvor en intetanende snowboarder bliver jagtet af en bjørn. Heldigvis havde den kvindelige snowboarder så meget fart på, at hun fik rystet det frygtede rovdyr af sig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/snowboarder_filmer.jpg
 Foto: YouTube

Der er flere ting, man helst ikke vil i nærkontakt med, når man suser ned af pisterne.

Èn af de ting er en bjørn på udkig efter sit næste måltid.

En sulten – eller hvert fald interesseret – bjørn var ikke desto mindre, hvad denne kvindelige snowboarder havde i hælene, da hun forleden susede ned af en sneklædt pist i Japan.

Den kvindelige snowboarder opdagede dog ikke selv, at hun var i fare.

Det var først bagefter – da hun kiggede videoen fra sit GoPro-kamera igennem – at hun kunne se, hvad hun havde haft i hælene.

Kelly Murphy – den på én gang heldige og uheldige snowboarder – fortæller ifølge det britiske medie Metro, at hun stod på snowboard med sin kæreste, da hun besluttede sig for at køre en anden rute for sig selv.

Og det var altså her, at hun (ganske uvidende) stødte ind i det frygtede rovdyr.

- Jeg opdagede det ikke, før jeg kiggede videoen igennem i dag. Jeg blev helt hylet ud af den og viste videoen til mine venner, fortæller Kelly ifølge det britiske medie.

- Jeg har også fortalt om min episode til skisportsstedet, men jeg er ikke sikker på, at de vil gøre noget. Deres engelsk var ikke så godt, så vi havde lidt svært ved at forstå hinanden, fortæller Kelly.

Videoen er optaget i Hakuba 47-sportsparken i Japan. Du kan se den herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_31.png

Sponsoreret indhold