Kendte6. juli 2020

Gigi Hadid trækker i land: Skjuler ikke maven

Til efteråret bliver den 25-årige topmodel mor for første gang, men maven har endnu ikke været til at se
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega620169_001.jpg
 Foto: MEGA

I forbindelse med topmodellens 25-års fødselsdag kunne Gigi Hadid og kæresten Zayn Malik afsløre, at de skal være forældre for første gang.

Men trods en mulig termin om bare få måneder, så har babybulen altså endnu ikke været til at se hos modellen, der da også bare i sidste uge i et interview med sundhedsguruen Sophia Roe kunne fortælle, at hun gerne tager løst tøj på for at skjule maven.

Muligvis kom det dog ikke helt ud på den rette måde, mener modellen, der nu anklages af fans for bevidst at skjule babybulen.

Det ønsker Gigi Hadid dog ikke at have på sig, og nu svarer hun igen på Twitter.

- Jeg sagde, at i en løs buksedragt, så er vinklen forfra og fra siden to visuelt forskellige historier. Ikke at det er min intention, eller at jeg prøver at skjule noget. Jeg vil være stolt og glad for at dele det med jer, når jeg føler for det, skriver hun.

- Lige nu er jeg bare glad for at dele den her oplevelse og tid sammen med min familie.

https://imgix.seoghoer.dk/wennphotosseven395578.jpg
 Foto: MEGA

Parret har været sammen siden 2016, men de to slog dog op et par gange tilbage i 2018, inden de officielt fandt hinanden igen i 2019. Foto: MEGA

Selvom flere større medier, som TMZ og E!News har afsløret, at det er en lille pige, som de to venter sig, så har hverken Gigi eller Zayn selv bekræftet det. Ligesom Gigi heller ikke er kommet med andre detaljer om den kommende baby.

Måske det kommer i kølvandet på, at hun ikke selv fik lov til at bringe nyheden om, at hun skulle være mor.

- Vi ville selvfølgelig ønske, at vi kunne have annonceret det på vores egen måde, men vi er enormt spændte, glade og taknemmelige for alles søde beskeder, lød det fra hende tilbage i april under et virtuelt interview med Jimmy Fallon i ”The Tonight Show”.

Sponsoreret indhold