”Gift ved første blik”-Dennis afslører: Vi er meget mere sammen, end I ser

Anja og Dennis i \

Anja og Dennis i "Gift ved første blik".

(Foto: DR)

Mens nogle par allerede er ”gået hele vejen” og andre har døbt hinanden ”skat” og ”skatter”, er der også de ”Gift ved første blik”-par, der tager det hele lidt mere roligt.

Dennis og Anja har således ikke været rundhåndede med hverken kys eller kram. Hvert fald ikke på tv.

For bag kameraet har parret kysset ganske intenst – og noget mere end det ene kys i pariserhjulet, som danskerne så i seneste afsnit af ”Gift ved første blik”.

Det fortæller Dennis i det seneste afsnit af podcasten ”I røven af… Gift ved første blik”.

- Det er det første kys, man ser på tv, så jeg kan sagtens forstå, at man tænker, at det her er vores første kys. Men det er det ikke. Vi kyssede første gang, da jeg flyttede ind hos Anja, og vores kameramand var smuttet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Anja og Dennis kysser en del - når der ikke er kamera på. Foto: DR

- Det var ligesom der, hvor vi tænkte, at muligheden var der. Nu er der os, og det føles naturligt, fortæller Dennis i podcasten og tilføjer:

- Vi startede med at holde om hinanden, og vi havde virkelig set frem til, at vi skulle se hinanden igen, for vi havde lige haft en dag væk fra hinanden. Og da vi så havde fået overstået, hvad vi skulle have overstået med at hænge hylden op, tager vi om hinanden og kigger på hinanden med det der helt klassiske tv- og serieblik. Dér hvor man ved, at dér kysser de. Og så kyssede vi.

- Og så kyssede vi egentlig derfra og resten af tiden, når vi ikke var på kamera, siger Dennis i podcasten ”I røven af… Gift ved første blik”.

Han er ikke sen til at fastslå, at der var mere intimitet mellem parret, end hvad de viste på tv:

- Der er mere kemi mellem os, end man ser på tv. Det var to parallelle virkeligheder. Vi ville holde lidt tilbage, for det er bare anstrengende og akavet, at der hele tiden er en tredje person i vores forhold, som står med et kamera.

- Og så skal du være fysisk, og så skal du være intim, og det er ikke lige det, du har allermest lyst til, når der er en, der står med et kamera op i ansigtet på dig.

Derfor var det heller ikke helt meningen, at parret ville dele ud af kyssene på tv. Men de blev luret af tv-holdet, fortæller Dennis:

- Vi blev luret af vore kameramand, der fornemmede, at der skete noget mere mellem os, når kameraet ikke er på. Og det var så derfor, vi kyssede i pariserhjulet, for han havde luret os, fortæller Dennis.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close