Kendte15. marts 2016

Åhh, rørende! Gammel hund genser sin bedste ven

Da amerikanske Hannah Foraker genså sin bedste ven Buddy, var der ikke et øje tørt – den 13 år gamle golden retriever kunne slet ikke være i sig selv af ren og skær begejstring, og det rørende gensyn blev (heldigvis) fanget på video. Se klippet lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hund_og_soldat_genser_hinanden.jpg
 (Foto: YouTube)

Findes der noget bedre end at blive genforenet med sin bedste ven, som man ikke har set i flere måneder? Nej vel?

Gensynsglæden hos amerikanske Hannah Foraker og hendes bedste ven var bestemt heller ikke til at tage fejl af, som du kan se i denne rørende video.

Den viser nemlig øjeblikket, hvor hun genforenes med sin bedste ven – den 13 år gamle golden retriever Buddy – og begge kan nærmest ikke være i sig selv af ren og skær begejstring, da de langt om længe genser hinanden.

Til daglig arbejder Hannah Foraker i militæret, og siden september har hun ikke klappet sin elskede hund. Derfor sad følelserne helt ude på tøjet, da Hannah Foraker og Buddy for nylig genså hinanden.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hund_og_soldat_genser_hinanden.jpg
 (Foto: YouTube)

Gensynsglæden var stor, da Buddy og Hannah langt om længe genså hinanden. Foto: YouTube

- Vi åbnede hoveddøren, og hun kom løbende for at tage imod mig og min familie, fortæller Hannah Foraker til det amerikanske medie BuzzFeedNews.

Den aldrende golden retriever har gigt og problemer med hørelsen, men da den genså sin bedste ven, var den i særdeleshed i hopla.

- Mine forældre var meget overraskede over, hvor glad hun var, mens jeg var hjemme. Normalt har hun problemer med at komme op og ned af trapperne og tager kun korte gåture, men mens jeg var hjemme, var hun så glad og aktiv, siger Hannah Foraker.

Deres gensyn blev fanget på kamera. Se det skønne klip lige her:

Sponsoreret indhold