Kendte5. juli 2017

Æv! Fuld mand kaster op på reporter på direkte TV

En video viser det uheldige øjeblik, hvor en amerikansk TV-reporter blev overdynget af opkast, da en fuld mand havde tømt indholdet af sin mavesæk udover hende på direkte TV. Se den ulækre video lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fuld_mand.jpg

Der er mange ting, man gerne vil undgå, når man laver direkte TV. Man vil helst ikke kludre i ordene. Man vil helst ikke komme til at sige noget forkert. Og så vil man helst heller ikke blive overdynget med for eksempel opkast.

Det sidste var ikke desto mindre, hvad der skete, da en amerikansk TV-reporter dækkede den amerikanske uafhængighedsdag den 4. juli.

Den amerikanske reporter, Wendy Birch, var i gang med at dække festlighederne for TV-kanalen KTLA 5 på en strand i Los Angeles, da en fuld mand og hans maveindhold kom lige lovlig tæt på.

Pludselig – midt under den direkte TV-udsendelse – valgte den fulde mand altså at tømme indholdet af hans fulde mave, og det gik altså ud over den sagesløse reporter, der blev godt og grundigt smurt ind i ”herlighederne”.

Du kan se den ulækre video nederst i denne artikel.

Der kan som bekendt ske lidt af hvert, når man optager direkte TV. Og det er bestemt heller ikke altid ufarligt. Således var det for rullende kameraer, at en lille pige engang blev angrebet af en løve – og mens dyrepasseren forsøgte at vriste pigen fri fra løvens gab, var der nærmest kun smil at spore hos de andre.

Du kan se eller gense den vilde video lige her.

Og så sker det også fra tid til anden, at det bliver lidt lummert på direkte TV. Således kom en TV-reporter engang til at rage en sagesløs kvinde på brysterne, mens han var i gang med en direkte udsendelse.

Du kan se eller gense det pinlige klip lige her.

Herunder kan du se videoen med den uheldige reporter, der fik opkast af føle:

Sponsoreret indhold