Kendte17. maj 2017

Øhh? Reporter gramser kvinde på brysterne på direkte TV

En britisk TV-reporter kom ved et "uheld" til at gramse en kvinde på brysterne, da hun kaldte hans arbejde foran kameraet for ”fuldstændig fantastisk”. Kvinden kvitterede med at daske TV-reporteren på skulderen, inden hun – formentlig lettere forvirret – forlod stedet. Se videoen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/brysterroed.jpg
 (Foto: YouTube)

Hvad gør man som TV-reporter, hvis man midt under en direkte udsendelse bliver forstyrret af en kvinde, der roser éns arbejde?

Ja… man gramser ”naturligvis” kvinden på brysterne!

Det var hvert fald TV-reporter Ben Browns løsning, da han forleden blev forstyrret af en kvinde midt under arbejdet.

Den britiske reporter var i gang med at diskutere politik med sin kollega Norman Smith, da en ukendt kvinde pludselig dukkede op midt i den direkte udsendelse.

Kvinden udbrød ”fuldstændig fantastisk”, men nåede ikke at komme med flere rosende ord, før TV-reporteren resolut begyndte at gramse på kvindens ene bryst.

Kvinden blev – ganske forståeligt – en smule overrasket over pilfingeren, så hun kvitterede med at daske ham på skulderen, inden hun lettere forvirret forlod stedet.

Selv siger pilfingeren på sin Twitter-profil, at det hele var et hændeligt uheld, og at det slet ikke var meningen, at han skulle have fat i kvindens fortrin.

Du kan se klippet nederst i artiklen.

Videoen med den brystglade TV-reporter er naturligvis blevet et hit, siden at den blev optaget 16. maj – og mange er ikke helt enige i, hvad de mener om den bizarre opførsel.

Mens nogle ifølge Daily Mail kalder det hele for et ”hændeligt uheld”, er der også andre, der mener, at TV-reporteren i den grad burde fyres for sin opførsel.

Du kan se klippet herunder:

Sponsoreret indhold