Nyheder 23. juni 2014

Se billedet: Lækker (og uheldig) numse-selfie

Annette Heicks bukser revnede midt under soloshow
Af af
Foto: All Over
Der var ren røv at trutte i, da sangeringen og entertaineren Annette Heick ville bukke sig ned for at lægge sin frakke væk under sit soloshow lørdag aften. Til publikums store begejstring revnede Heicks bukser lige der, hvor det er allersjovest for publikum og mest pinligt for buksernes ejermand.

LÆS OGSÅ: Annette Heick: Nye bryster

- Jeg bukkede mig på scenen for at lægge min frakke pænt væk, da en dame blandt publikum råbte: dine bukser er revnet! .., skriver hun selv på Instagram om den afslørende episode.
Annette Heicks bukser revnede lørdag aften - ups (Foto: Mikael Rieck)


Selvom det på Annette Heicks eget billede ser ud til, at dansktop-datteren er helt nøgen under de sorte bukser, så er det ikke tilfældet, forsikerer sangerinden.

- Jeg havde altså trusser på. Det kan man måske ikke se på billedet, men jeg havde g-streng på, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Uheldet skete lang tid før, showet var færdigt, så publikum havde masser af tid til at beundre den halvbare numse. Ifølge Heick selv har hun aldrig fået så mange likes på de sociale medier, så måske der kommer flere numse-selfies i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Annette Heick tilgiver utroskab

Sponsoreret indhold