Friskt blod i ”Løvens hule”: Indskiftninger

Det nye løvehold: Fra venstre Jacob Risgaard, 42, Christian Arnstedt, 31, Mia Wagner, 42, Jan Lehrmann, 51, og \

(Foto: DR (Per Arnesen))

Levetiden som investor i DR's iværksætterserie "Løvens hule" er ikke lang.

Derfor er to friske erhvervsfolk blevet hevet ind for at tage stilling til, om de vil kaste penge efter nogle af de mange sjove, kreative og farverige iværksætterideer, der opstår i danske hjem.

31-årige Christian Arnstedt blev for et halvt år siden gift med Charlotte og er søn af en erhvervsadvokat. Han er den hidtil yngste investor i programmet og har en økonomiuddannelse fra London med sig.

Han har arbejdet i konsulentfirmaet McKinsey, og som medejer af Blazar Capital investerer han i dag i nye virksomheder, hvor der fokuseres på varemærker.

Artiklen fortsætter under billedet ...

48-årige Christian Stadil fokuserer nu udelukkende på sine virksomheder og familie. Kapitlet "Løvens hule" er lukket. (Foto: Thomas Laursen)

Adresse hos mor

Christian Arnstedt boede indtil for nylig i en luksuslejlighed i Hellerup – en bolig, der blev solgt med en fortjeneste på over fem millioner kroner. Han har p.t. adresse hos sin mor i et hus, der for otte år siden blev købt for 35,9 millioner kroner. Desuden ejer han en stribe mindre ejendomme ved Holbæk.

Den anden nye løve Jacob Risgaards baggrund er helt anderledes. Vejen til et liv med stor velstand er skabt gennem hårdt arbejde, meget lidt søvn og en vilje til at lægge nederlagene fra barn- og ungdommen bag sig.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Peter Warnøe, 55, valgte at smutte fra programmet, da det kom frem, at han i flere år havde brudt loven ved at hæve millioner af kroner i sine selskaber som ulovlige aktionærlån. (Foto: Dan Mariegaard)

Risgaard på børnehjem

42-årige Risgaard voksede op med en enlig mor, der trods sin uddannelse som pædagog ikke var i stand til at hindre, at sønnen blev lidt af en ballademager. Han røg på børnehjem, blev smidt ud af skolen og havnede som 16-årig i sin egen lejlighed. Hos en fiskehandler fik han smag for at tjene sine egne penge, og det er fortsat lige siden.

Takket være sin far, som han først mødte som 30-årig, har han italiensk blod i årene. Den snart 43-årige iværksætter bor sammen med sin tre år ældre hustru, Rikke Bielefeldt, og deres tvillingedøtre i en næsten 500 kvadratmeter stor Frederikshavnervilla med egen sandstrand og udsigt til Kattegat.

Cool forretning

Jacob Risgaards primære indtægtskilde er i dag virksomheden Coolshop, der blandt meget andet tjener penge på salg af kosmetik, køkkenudstyr, underholdning, spilkonsoller, legetøj, beklædning og høretelefoner.

De to nye iværksættere fra København og Nordjylland afløser Hummel-milliardæren Christian Stadil, der efter flere sæsoner valgte at stå af, og Peter Warnøe, som nærmest blev tvunget til det, da det kom frem, at han havde optaget store ulovlige aktionærlån.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close