Hårrejsende video: Fridykker BESVIMER og synker mod havets bund

(Foto: Instagram)

Fridykning er ingen ufarlig sport, og fra tid til anden sker der ulykker under vandet, der tager livet af både erfarne og uerfarne fridykkere.

Denne hårrejsende video viser øjeblikket, der var tæt på at ende i endnu et dødsfald.

En uerfaren fridykker mistede pludselig bevidstheden, da han nåede vandoverfladen efter et fridyk i Bahamas. Og herefter sank han altså hurtigt mod bunden – ude af stand til at hjælpe sig selv op i sikkerhed.

Heldigvis for den uerfarne dykker var hans bror, der også er dykkerinstruktør, lige i nærheden, og det lykkedes ham at hive den bevidstløse dykker op til overfladen igen.

I videoen, som broderen og dykkerinstruktøren Alxandro Mullings har delt på sin Instagram-profil, kan man høre, hvordan han råber og hiver i sin bror for at få ham til bevidsthed igen.

Alexandro Mullings forklarer ifølge det britiske medie Daily Mail, at hans uerfarne bror oplevede dét, der kaldes et ”LMC-tilfælde” på vej op fra sit fridyk.

I sådanne tilfælde mister en dykker bevidstheden som følge af trykforskellen, han oplever, når han rammer vandoverfladen efter et langt og dybt dyk.

Heldigvis var Alexandro Mullings tæt på, og det lykkedes ham altså at få broderen i sikkerhed.

Men den skrækindjagende situation satte efterfølgende sit præg på dykkerinstruktøren, der i længere tid var påvirket af oplevelsen og nervøs for, at det skulle ske igen.

Du kan se den hårrejsende video herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close