Kendte 1. marts

Fremtidens fru West? Chaney Jones går benhårdt efter at blive gift med Kanye

Instagrammodellen – der bærer en slående lighed med Kim Kardashian – er ikke bleg for at indrømme, at hun gerne vil have ”West” som efternavn
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Move over, Julia Fox.

Vi ser dem igen og igen på paparazzibilleder. Kanye West - nu bare kendt som Ye – og Chaney Jones, som muligvis er blevet lidt mere end bare gode venner.   

Men hvem er den 24-årige Instagrammodel fra Delaware, som nu fletter fingre med den kontroversielle rapper?

Og hvorfor går hun klædt nøjagtigt som en ganske overbevisende Kim Kardashian-look-a-like?

Endnu står det ikke helt klart, om de to bare dater, om de er i et forhold, eller om deres flirt udelukkende er til for at skabe røre i tabloidspalterne og gøre Kim Kardashian (som ellers har det ret så lykkeligt med Pete Davidson) fuld af fortrydelse over skilsmissen.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: MEGA

Tro det eller ej, det er ikke Kim Kardashian til venstre. Men derimod Kanyes nye måske-kæreste, den 24-årige Chaney Jones.  (Foto: MEGA)

Ekstra efternavn forude? 

Kanye West, 44, har ganske vist kun set noget til den 20 år yngre Jones i lidt over to uger, efter hans forhenværende flamme, skuespillerinden Julia Fox, gjorde det forbi på valentinsdag.

Men alligevel er han allerede talrige gange blevet spottet med Chaney Jones.

Før hun mødte en af verdens største rappere, førte den unge kvinde fra byen Camden i den lille stat Deleware en ganske almindelig tilværelse.

Hun er opvokset i en kernefamilie og har en storebror ved navn Tre, og så blev hun færdig på delstatens universitet i 2020, hvor hun læste sit speciale i undervisning af børn.

Jones store passion er adfærdsudfordringer blandt børn, og hun arbejder i øjeblikket i sin fars konsulentbureau, First State Behavioral Health, hvor hun har en lederstilling.

Derudover har Chanet Jones en stor følgerskare på både Instagram og TikTok. I skrivende stund har hun 282.000 følgere på Instagram. Og selvom det er et pænt tal, så er der stadig langt op til Kanyes eks Kims svimlende 288 millioner.

Ifølge A Real News har Jones en formue på godt og vel en million dollars, som hun primært har tjent gennem sine influenceraftaler med en række brands.

Og nu til det allermest iøjnefaldende: Chaney Jones kalder under ”om”-afsnittet på hendes facebookside sig selv for ”Future Chaney West” – og regner altså således ret bestemt med, at hun på et tidspunkt bliver juridisk smedet sammen med ”Donda”-rapperen.

Artiklen fortsætter under billede og opslag: 

Skærmbillede: Facebook

Ude i fremtiden vil hun nok kunne kalde sig Chaney West, håber den unge influencer og model. (Skærmbillede: Facebook)

Vil have det sjovt

Kilder fortæller til TMZ, hvordan Jones og West ikke nødvendigvis er blevet kærester, men at de godt kan lide at have det sjovt i hinandens selskab.

Desuden skulle rapperen være åbenlyst tiltrukket af, at Chaney ligner hans forhenværende hustru så meget, som hun gør. 

Skal man tro samme kilde, så stiftede de to bekendtskab med hinanden, fordi Chaney Jones gled ind i Kanyes indbakke - og så tog det ene det andet. 

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Instagram, Chaney Jones

Tirsdag postede Chaney et selfie med sin nye "kæreste".
(Foto: Instagram, Chaney Jones)

Chaney Jones har allerede ageret ledsager for den 44-årige musiker til eksempelvis lyttefester i forbindelse med hans "Donda 2"-udgivelse for nyligt. 

Spørgsmålet er, om den tyve år yngre model kan leve med, at Kanye tilsyneladende stadig kæmper en del for at få moderen til hans fire børn tilbage. 

Det blev i al fald for meget for hendes forgænger Julia Fox, som trak stikket efter nogle særdeles turbulente måneder i rapperens selskab. 

Det skete blandt andet i kølvandet på hans amokløb på de sociale medier, hvor han næsten en gang om dagen slettede alt i sit feed, før han igen og igen postede vilde angreb eller grove drillerier af både Kim Kardashian og hendes nye fyr, "SNL"-komikeren Pete Davidson. 

Sponsoreret indhold