Kendte19. februar 2024

Freja Kirk efter top surgery: Endelig sidder T-shirten rigtigt

Den 37-årige sanger taler åbent om at have fået fjernet sine bryster – og opfordrer alle, der går med de samme tanker, om at dele deres overvejelser med ligesindede
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Freja Kirk fortæller om sit liv efter skilsmissen fra Sus Wilkins.
 Video: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Freja Kirk har fået fjernet brysterne: – De har aldrig været mig

I et essay, som Freja Kirk har skrevet til Vogue Scandinavia, fortæller hun ærligt og åbent om sin top surgery – et indgreb, hvor hun har fået fjernet sine bryster.

Hun rækker blandt andet ud til andre, som bokser med de samme tanker som hende, med sit bedste råd:

– Det hjalp mig så meget at tale med andre, der havde det på samme måde, og som havde undergået operationen, fordi så kunne jeg på en måde føle, hvad der lå på den anden side, og hvilket problemet, det ville løse for mig.

I essayet fortæller sangeren, at hun aldrig har "passet ned i nogle kasser", og at hun altid har haft "et akavet forhold til sine bryster", men samtidig understreger hun, at hun ikke føler sig mindre feminin efter at have fået fjernet attributterne:

– Det virkede til, at jeg skjulte min feminine side førhen. Ved at få fjernet mine bryster, føles det som, at jeg har skilt mig af med en betydelig del af min feminitet, hvilket giver mig mulighed for at være mere autentisk, feminin og sårbar i min musik og tekster, forklarer hun.

Bar kasse til sommer

Kirk fortæller også i modemagasinet, at hun ser frem til at gå med bar overkrop til sommer:

– Der er hele den her problematik med ar og eksponering for solen, som man ikke kan det første år. Så 2024 og den første sommer med min nye overkrop kommer til at blive det vildeste, lyder det forventningsfuldt fra sangeren, der afslutter med:

– Og nu sidder mine T-shirts endeligt rigtigt!

Sponsoreret indhold