Kendte30. marts 2021

Frankie Muniz viser sønnen frem og afslører hans navn

Det er kun en lille uge siden, skuespilleren kunne kalde sig selv far for første gang. Nu viser han endelig den lille ny frem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/frankie_muniz_1.jpg
 Foto: MEGA

Den 22. marts blev en dag, som den 35-årige ”Malcolm in the Middle”-skuespiller aldrig vil glemme.

Det var nemlig dagen, hvor hans allerførste barn og lille søn kom til verden.

Det annoncerede han fredag på sin Instagram-profil i en sød video, hvor han erklærede sin ubetingede kærlighed til den lille ny.

Her viste han dog ikke sønnen frem, man kunne kun se, at han sad med ham i armene. Men det er der lavet om på nu.

I sit seneste opslag på Instagram deler skuespilleren nemlig en række billeder af sin lille søn, mens han afslører, hvad navnet er blevet.

- Verden, mød min søn Mauz Mosley Muniz, skriver han og fortæller, at dagen blev øjeblikket, hvor hans liv blev ændret for altid.

- Jeg havde godt hørt, at det ville ske, men jeg havde aldrig troet, hvad det ville gøre ved mig at se min søn for første gang. Helt ærligt, jeg anede ikke, at det ville være muligt at elske en så meget, som jeg elsker ham.

Artiklen fortsætter under opslaget

Skuespilleren fortæller videre, at det tog ham noget længere tid end normalt at få skrevet teksten til de søde billeder, da han var været ”1000% besat” af sønnen, og at han har valgt at give afkald på sine motorcykler efter at have været ude for adskillige ulykker de seneste år.

- Nu holder jeg mig til at høre K-LOVE i radioen, mens jeg kører og overholder hastighedsgrænsen, slutter han.

Frankie Muniz og konen Paige Prize begyndte at date tilbage i 2016, og i oktober 2019 blev de to gift i al hemmelighed.

Helt alene ønskede de dog ikke at fejre kærligheden, så i februar sidste år gentog de succesen, så de kunne dele den glædelige dag med deres nærmeste.

Sponsoreret indhold