Kendte24. juli 2019

Frækt postkort: Medina smider tøjet i varmen

Selv om solen skinner fra en skyfri himmel herhjemme, har popsilden Medina alligevel valgt at rejse sydpå. På Instagram har hun sendt et lummert postkort til sine mange følgere, hvor hun ikke overlader meget til fantasien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/medina_7.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Sommeren har for alvor meldt sin ankomst til Danmark i de her dage. Men selv om solen brager derudaf herhjemme, har Medina valgt at stikke af til sydens sol for at være sikker på at få både varme og brun kulør.

null

Den 36-årige godte har sendt en lille hilsen til sine mere end 340.000 følgere på Instagram. Og det er der sikkert mange, der er glade for.

Popsilden er lige nu på ferie i marrokkanse by Marrakech på et hotel eller i en villa, som ser ud til at ligge midt ude i ørknen.

På trods af de tørre omgivelser har Medina alligevel fundet sig en pool, hvor hun kan vise sine flotte former frem. Og det gør hun i sikker stil.

Artiklen fortsætter under billedet...

null

Til billedet har "Ensom"-sangeren ikke skrevet andet end et beskedent "Hej", men andet er vist heller ikke nødvendigt. På blot en time er det væltet ind med likes og kommentarer.

Med på ferien til Nordafrika har Medina sin forlovede Malo Chapsal, som hun skal giftes med. Det afslørede parret tidligere i år.

Bryllupsplanerne bliver dog holdt tæt ind til kroppen af hitmageren og hendes 10 år yngre forlovede.

Artiklen fortsætter under billedet...

Lidt informationer om det forestående bryllup er dog sluppet ud, da Medina selv løftede lidt af sløret for planerne. Det gjorde hun i en spørgerunde på Instagram.

- Jeg har tænkt, at jeg tegner kjolen selv og delvist også er med til at sy den selv, fordi jeg kan sy, og jeg har tit syet mange af mine kostumer og sjove ting og så videre, afslørede Medina.

Hjalmer har lavet musik med Medina, her løfter han sløret for, hvordan hun er:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold