Kendte 3. december 2021

Frække Kourtney Kardashian svarer igen: - Skal vi seriøst gennem det her hver gang?

Det er bestemt ikke første gang, at Kourtney Kardashian skal svare på, om hun er gravid eller ej, men denne gang tyder meget på, at hun er ved at være godt træt af det
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter forlovelse og bryllup ville det så ikke være passende med en lille Kravis-baby? 

Mange Kardashian-fans ville nok mene, at det ville være det mest vidunderlige i hele verden, men Kourtney Kardashian har mere eller mindre lige slået fast, at det er altså ikke er nogen, Kardashian-baby på vej. 

Det sker, efter den 42-årige realitystjerne havde valgt at dele en række frække fotos af sig selv og sin forlovede, Travis Barker. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Og der går som regel ikke længe fra et medlem af Kardashian-klanen har delt et bikinibillede, til de første graviditetsrygter opstår på nettet.

Heller ikke denne gang skuffede Poosh-grundlæggerens følgere, så der var naturligvis en følger, der gik i gang med at spekulere i, om der mon gemte sig en voksende babybule i boblerne. 

- Ikke for at være den pige, men.... Er det en gravid mave?, skriver en af Kourtneys følgere i kommentarsporet på Instagram. 

"Keeping Up With the Kardashians"-stjernen lod dog ikke kommentaren hænge længe og valgte at svare skarpt igen.

Artiklen fortsætter efter billedet...

- Skal vi seriøst gøre det her hver gang, jeg deler et billede?, lyder svaret fra Kourtney. 

Det er langt fra første gang, at hun må afvise graviditetsrygter. I august dele Kardashian-stjernen et billede af sig selv i en rød nederdel, der også fik følgere til at spekulere. Også dengang manede hun teorien i jorden.

- Jeg er en kvinde med en KROP, lød det fra Kourtney. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Foto: Instagram

Kourtney Kardashian er træt af kommentarer, der spekulerer i, hvorvidt hun er gravid eller ej. (Foto: Instagram) 

Kort tid efter smed Kourtney også et billede op af sig selv og Blink-182-trommeslageren, der kysser og holder om hinanden - så i klassisk Kravis-stil. Parret kan nemlig ikke holde fingrene fra hinanden. Hverken foran familien, eller når de dukker op på den røde løber. 

Tidligere på året dukkede det lykkelige par op på den røde løber til MTV Video Music Awards, hvor der blev kissemisset foran kameraerne, ligesom de også slikkede løs på hinanden til en UFC-begivenhed tidligere på året. 

Slikkeklippet kan du se her: 

Sponsoreret indhold