Kourtney Kardashian fejrer forlovelsen topløs

De er smaskforelskede, og for en uge siden gik Travis Barker på knæ og friede til den 42-årige Kourtney Kardashian. 

Siden da har kærlighedsfesten braget derudad, og endnu en gang viser den tidligere "Keeping Up With the Kardashians"-stjerne sin enorme ring frem på de sociale medier. 

Denne gang sker det på Kourtneys Instagram-profil, hvor hun har delt et tilsyneladende topløst billede af sig selv liggende på en bunke af røde rosenblade - og naturligvis med det imponerende stykke bling på den helt rigtige finger. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Kourtney Kardashian med sin nye forlovelsesring fra Blink-182-trommeslageren Travis Barker. (Foto: Instagram)

- Jeg kan ikke fatte, at det her var en uge siden, skriver Kourtney til opslaget med de to billeder, som hun har delt med sine mere end 148 millioner følgere. 

Den 45-årige Travis Barker har til opslaget kommenteret en lille kommentar med en emoji, der viser en diamantring, fordi hvad ellers?

Blink-182-trommeslageren gik på knæ sidste søndag i Montecito i Californien, hvor han tilbød Kourtney sit hjerte og ikke mindst den enestående Lorraine Schwarts-ring, som han selv har været med til at designe. 

Det er den samme kendis-guldsmed, der i sin tid var med til at støbe den imponerende diamantring sammen, som Kanye West gav til Kim Kardashian, da de blev forlovet i oktober 2013. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Ringen er diamanteksperten Mike Fried vurderet til at have kostet omkring 6 mio. kroner. 

Kourtney Kardashian og Travis Barker kastede sig ud i deres stormende forelskede i begyndelsen af året. Indtil da havde parret været venner i flere år og har sågar været naboer. 

Kourtney har tre børn med ekskæresten Scott Disick, som hun dog aldrig har været forlovet med. Travis Barker har tidligere været gift med Shanna Moakler fra 2004 til 2008 og med Melissa Kennedy fra 2001 til 2002. Han har desuden to børn. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close