Fra Wyoming til Atlanta: Nu bor Kanye West på et stadion

En farm i Wyoming, et palæ i Los Angeles, et stadion i Atlanta. Det hele kommer ud på et, når man hedder Kanye West.

Den populære ordsmed har angiveligt bosat sig i Atlantas Mercedes-Benz Stadion, hvor han her bruger alt sin tid på at færdiggøre sit kommende album, "Donda". 

Ifølge The Hollywood Reporter har den 44-årige rapper ikke tænkt sig at forlade det enorme stadion, før albummet et færdigt og udgivet. Sådan lyder det fra en repræsentant tæt på Kanye. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

(Foto: MEGA)

I sidste uge havde rapperen og tøjdesigneren ellers arrangeret noget af en lyttefest. Han havde nemlig sat billetter til salg og givet sine fans mulighed for at komme ind og høre det nye album, mens Kanye selv stod i midten og lyttede med. 

Til arrangementet dukkede adskillige kendisser op. Blandt andet rapstjernen Jay-Z, som det tyder på, at Kanye er blevet venner med igen. 

Også ekskonen Kim Kardashian dukkede op sammen med sin lillesøster Khloé Kardashian. Med på armen havde Kim parrets i alt fire børn. 

Blandt publikum blev også kendisser som Rick Ross, Shaquille O'Neal, CeeLoo Green og Big Boi spottet. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Kim Kardashian var med, da Kanye i sidste uge præsenterede sit nye album for sine fans (Foto: MEGA)

Kanye i midten af det store stadion, hvor han stod og lyttede til albummet, mens det blev spillet for de tusindvis af fremmødte fans (Foto: MEGA)

Kanyes nye og 10. album skulle oprindeligt være blevet udgivet d. 23. juli, men udgivelsesdatoen er nu skubbet frem til d. 6. august. 

Albummet er opkaldt efter rapperens mor, Donda West, der på tragisk vis døde i en alder af 58 som følge af en række komplikationer i forbindelse med en plastikkirurgisk operation. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close