Kanye West bryder sammen på scenen: Knust over at have mistet sin familie

Stjernerapperen Kanye West er tilbage!

Et såkaldt listening party blev afholdt i Atlantas Mercedes-Benz Stadium torsdag aften i forbindelse med udgivelsen af Kanyes seneste album, "Donda", og tingene gik, som de fleste nok havde forventet. 

Den 44-årige rapper dukkede op på iklædt en rød jakke og røde bukser og med ansigtet tildækket af en strømpebuks.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Kanye West var klædt hele i rødt til den store lyttefest. (Foto: MEGA)

Tusindvis af fans havde købt billet for at se superstjernen så midt på scenen og lytte til sit eget album, og det var nøjagtigt, hvad der skete. 

Blandt publikum var der store stjerner såsam Shaquille O'Neal, CeeLoo Green, Big Boi og ikke mindst Kardashian-familien. 

Selvom Kanye West og Kim Kardashian for længst er gået fra hinanden, var Kimmy K og alle børnene mødt op for at fejre udgivelsen af det nye album, der er opkaldt efter Kanyes afdøde mor, Donda Wet. 

Da nummeret "Love Unconditionally" blev afspillet stod dog helt klart, at Kanye langt fra er kommet sig over bruddet fra Kim. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Også Kim Kardashian, der gemte sig blandt publikum, var klædt i rødt. (Foto: MEGA) 

Khloé Kardashian var også blandt publikum for at støtte Kanyes nye udgivelse. (Foto: MEGA)

- Jeg har mistet min familie, lyder ordene fra Kanye i nummeret, og da det blev spillet i den store arena, var det tydeligt, at den populære ordsmed brød grædende sammen. 

På albummet optræder også Travis Scott, Playboi Carti og overraskende nok også Jay-Z. Fans har længe troet, at venskabet mellem Kanye og Jay var gået helt i stykker, men alt tyder på, at uvenskabet er blevet løst. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close