Kendte 17. juni 2016

Skræmmende billeder: Fotograferede søn TIME før dreng blev taget af alligator

En amerikansk mor har offentliggjort en række billeder, der viser hendes treårige søn soppe rundt i vandet ved Seven Seas-lagunen i Disney World i Orlando tirsdag aften. Under en time senere blev en anden dreng taget af en alligator på det præcis samme sted
Foto: Facebook/Jennifer Venditti

Disse billeder viser den lille dreng Channing soppe rundt.

 

Iført sine mørke sandaler og prikkede badeshorts nyder den treårige dreng det svalende vand ved Seven Seas-lagunen i forlystelsesparken Disney World, Orlando, Florida.

Alt synes fredeligt.

Men noget ondt lurer under overfladen – og kort tid efter kostede det en anden dreng, 2-årige Lane Graves, livet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For under en time senere angreb en glubsk alligator den 2-årige Lane, og selv om hans far febrilsk forsøgte at redde sin søn, lykkedes det alligevel alligatoren at trække den lille dreng under vandet. Hans lig blev fundet 17 timer senere.

Nu har Channings mor Jennifer Venditti Roye valgt at offentliggøre billederne af sin søn – billeder der altså er taget under en time før det fatale angreb.

Hun fortæller, at hun aldrig i sin vildeste fantasi havde forestillet sig, at en alligator lurede under overfladen.

(Foto: Facebook/Jennifer Venditti)

Moderen tog billederne omkring klokken 20 og 20.30 - kort tid efter døde en anden dreng. (Foto: Facebook/Jennifer Venditti)

(Foto: Facebook/Jennifer Venditti)

Moderen tog billederne omkring klokken 20 og 20.30 - kort tid efter døde en anden dreng. (Foto: Facebook/Jennifer Venditti)

- På intet tidspunkt tænkte jeg, at der ville være alligatorer i det område. Der var tonsvis af familier, der hyggede og ristede skumfiduser. The Grand Floridian (hotellet ved forlystelsesparken, red.) havde lavet rigtig mange aktiviteter for børnene, lige dér på stranden, fortæller den chokerede mor Jennifer til det amerikanske medie BuzzFeed.

Moderen valgte at offentliggøre billederne for at vise omverdenen, at forældrene til Lane på intet tidspunkt kunne vide, at deres lille dreng var i fare.

- Jeg har allerede set nogle, der kritiserer forældrene. Jeg kan forsikre jer om, at alligatorer ikke var i mine tanker på noget tidspunkt, da Channing var i vandet. Det er en lille strand, omringet af pools, vandrutsjebaner, restauranter og bål. Jeg kunne ikke forestille mig, at en alligator ville opholde sig på så larmende et sted, skriver moderen på sin Facebook, hvor hun også har offentliggjort billederne.

Lille Lane blev angrebet af alligatoren omkring klokken 21.20 tirsdag aften, og selv om politi og myndigheder hurtig satte en eftersøgning i gang, blev den lille dreng ikke fundet i live.

17 timer efter overfaldet fandt man det ”intakte lig” af den lille dreng i lagunen.

Familien til Lane udtaler i en pressemeddelelse, at de er knust over det tragiske dødsfald.

 

Sponsoreret indhold