Kendte 15. juni 2016

Tragedie i Disney World: Far forsøgte forgæves at redde toårig fra alligator

Myndigheder og familie leder lige nu efter en blot toårig dreng, efter at en far måtte opgive at vriste sin søn fri fra en glubsk alligator i Disney World i Orlando
Foto: All Over

En tur i Disney World er normalt forbundet med masser af sjov – men hygge og leg blev tirsdag aften forvandlet til ren og skær rædsel, da en glubsk alligator angreb en blot toårig dreng, i forlystelsesparken i Orlando, Florida.

Den lille dreng legede i vandkanten ved Seven Seas--lagunen nær Grand Floridian Resort & Spa, da alligatoren pludselig dukkede op af vandet og bed fast i ham. 

Den skrækslagne far løb febrilsk ned til vandkanten og forsøgte at vriste sønnen ud af alligatorens greb. Desværre uden held.

Det skriver Daily Mail.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Myndighederne leder lige nu efter den lille dreng – blandt andet med en helikopter – men det frygtes, at den lille dreng er blevet dræbt af det aggressive dyr.

Alligatoren var formentlig mellem 1,2 og 2 meter lang, har Orange Countys sherif Jerry Demings fortalt på et pressemøde.

- Vi leder, og vi vil blive ved med at lede, indtil at vi har fundet drengen, fortalte sheriffen på pressemødet.

- Drengen legede i vandkanten, da alligatoren greb fat i ham. Begge forældre var til stede og tæt på, da det skete. Faderen kæmpede med alligatoren, men desværre forgæves, fortalte sheriffen videre på pressemødet.

Drengen blev trukket væk af alligatoren klokken 21.20 tirsdag aften lokal tid - og siden har politiet ledt forgæves efter drengen. Imens modtager familien krisehjælp, ligesom faderen har modtaget behandling for de skrammer, som han pådrog sig, da han forsøgte at redde sin søn fra alligatoren.

Den ulykkelige sag kommer blot få dage efter at det værste masseskyderi ramte netop Orlando. Lørdag nat amerikansk tid gik en mand amok med et skydevåden på en bøsseklub i Orlando. Han skød og dræbte minimum 50 uskyldige.

Sponsoreret indhold