Kendte13. marts 2024

Forlod Tobias Rahim: Nu poserer Zaina topløs

Tobias Rahim har aldrig været bleg for at vise den toptrænede krop frem – både på og udenfor scenen. Måske har Zaina fået inspiration, inden hun forlod Rahims band
Fra 2024 besluttede Zaina sig for, at hun ikke længere skulle være en del af Tobias Rahims band. I februar fik hun for første gang lov til at optræde med egen musik på dansk tv.
Fra 2024 besluttede Zaina sig for, at hun ikke længere skulle være en del af Tobias Rahims band. I februar fik hun for første gang lov til at optræde med egen musik på dansk tv.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Kendis kæmper for livet: Ligger i koma

Den 1. august sidste år meldte Zaina ud, at hun havde taget beslutningen om at få ny luft under vingerne.

Fra 2024 ville hun derfor ikke længere være en del af Tobias Rahims band.

På Instagram har hun sidenhen delt flere billeder og videoer fra både studiet og fra optrædener alene.

I februar fik hun lov til at spille sin egen musik for første gang på dansk tv, da hun optrådte til ”Danmarks Indsamling 2024”.

Noget hun klarede fremragende.

Præcis som da hun i 2022 optrådte med ”Når mænd græder” til P3 Guld, da Tobias Rahims fik et angsttilfælde på vej hjem fra prøverne, og derfor ikke kunne optræde.

Men det er ikke kun sangtalentet som den 27-årige sanger – der også var med i "X Factor" for over 10 år siden – er født med.

På Instagram har hun nemlig delt en række fotografier taget af den dygtige Petra Kleis.

Selvsamme Petra Kleis tog også det famøse nøgenbillede af Tobias Rahim, og selv om Zaina slet ikke er nøgen på billederne, er der hentet lidt inspiration fra Kleis’ tidligere arbejde.

Billederne af Zaina har dog været gennem redigeringsmaskinen, da hun trods alt poserer topløs – og det går ikke helt med Instagrams retningslinjer.

Sponsoreret indhold