Forening dropper Mai Manniche som ambassadør

Mai Manniche til gallapremiere på \

(Foto: Dan Mariegaard)

Samarbejdet mellem smykkedesigner Mai Manniche og Psoriasisforeningen får med øjeblikkelig virkning en ende. 

Det skriver foreningen selv i en pressemeddelelse.

"Det er foreningens klare politik, at vi - i allerhøjeste grad i disse tider - skal yde fuld opbakning til vores myndigheder og loyalt følge de råd, der bliver givet for at begrænse smittespredningen af ny corona-virus," hedder det fra foreningen i pressemeddelelsen, hvorefter de videre skriver: 

"Derfor kan vi ikke leve med, at en af foreningens samarbejdspartnere, Mai Manniche, spreder historier, der forsøger at tale krisen ned. Det er efter foreningens opfattelse direkte undergravende for det sundshedssytem, vi er så afhængige af."

Både Mai og hendes mor Vibeke Manniche har i løbet af den seneste tid gjort sig bemærket med yderst kontroversielle holdninger til corona-situationen i verden, men især herhjemme. 

Den 35-årige designer har på sin blog kaldt den smitsomme virus for "ren hysteri og politik", mens hendes mor der er uddannet læge med ph.d. i socialmedicin, mener, at landets nuværende "lammelse" ikke er underbygget af lægefaglig fakta. 

Senest har en ledende overlæge ved akutafdelingen i Horsens, Ulf Hørlyk, følt sig taget som gidsel i Mai og Vibekes teorier. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close