Kendte25. november 2021

Forbigået ved Grammys: Adeles "30" nåede det lige nøjagtigt ikke

Intet stede blandt de nominerede til den kommende Grammy-uddeling i 2022 er Adele – eller hendes aktuelle album ”30” – at finde
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mon ikke et par begejstrede fans af allerede hyppigt afspillede hits som ”Easy on Me”, ”I Drink Wine” og ”To Be Loved” gned sig en ekstra gang i øjnene, da de nominerede til Grammys 2022 tirsdag morgen blev offentliggjort?

Her var hele verdens yndlingscrooner lige pt. – britiske Adele Adkins – nemlig overhovedet ikke at finde. Og det er der en helt håndgribelig forklaring på.

Sidder en omgang over

Kravet fra juryen i Recording Academy lyder nemlig, at både labum og singler skal være udgivet før den 30. september 2021 for at kunne få en plads blandt de nominerede.

Det skriver Los Angeles Times.

Det betyder således også, at Adeles ”30” – som er hendes fjerde studiealbum – er med i opløbet til en eller flere eftertragtede statuette(r) til næste år. Altså må den 33-årige sangerinde sidde et år over, og i stedet glæde sig til Grammys i 2023.

Andre aktuelle musikere står lige nu i lignende situationer, eftersom også deres plader er udgivet lige lidt for sent.

Det gælder for eksempel også for nostalgiduoen Bruno Mars og Anderson Paak, som sammen har udgivet ”An Evening With Silk Sonic”, Megan Thee Stallion og hendes ”Something for Thee Hotties”, Ed Sheerans ”=”, samt Taylor Swifts ”Red (Taylors Version)”.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/adele2_1.png
 Foto: Instagram, Adele

"30" har taget både fans og anmeldere med storm. Men det bliver ikke til nogen amerikanske Grammys i 2022. (Foto: Instagram, Adele)

15 statuetter

Sidstnævnte er dog med blandt de nominerede med andre dele af sit store arbejde gennem det seneste år. Derudover er Billie Eilish, Doja Cat, Lil Nas X og Olivia Rodrigo på listerne.

Adele står altså heller ikke ligefrem og mangler de gyldne pladespillere derhjemme. Faktisk har hun i alt 15 styks. Dem har hun hevet med hjem siden hun i starten af 00’erne debuterede med sine populære ballader.

Hun har eksempelvis vundet for både sangen ”Chasing Pavements” i 2009, ”21”-albummet i 2012, samt selvfølgelig kæmpehittet ”Hello” i 2017.

Måske er der faktisk næppe plads på kaminhylden.

Grammy-uddelingen løber af stablen den 31. januar, og bliver sendt på CBS fra Los Angeles Staples Center, der til den tid har skiftet navn til Crypto.com Arena.

Sponsoreret indhold