Kendte28. november 2016

Folk raser over denne skøjtehal - kan du se hvorfor?

En japansk forlystelsespark er endt i et regulært stormvejr, efter at parken tidligere på måneden slog dørene op til en ny og ”banebrydende” skøjtehal – når du ser disse billeder, forstår du formentlig godt, hvorfor især dyrerettighedsforkæmpere er rasende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fisk_front.jpg
 Foto: Facebook/Space World

Det skulle have været forlystelsesparkens helt nye attraktion og håbet var, at den nye attraktion ville tiltrække masser af gæster og masser af opmærksomhed.

Det sidste blev tilfældet – men det var bare ikke en god slags opmærksomhed.

Den nye attraktion har fået så meget negativ omtale, at den tidligere på måneden lukkede igen – blot to uger efter at den havde slået dørende op.

Det skriver CNN.

Årsagen er til at få øje på, når du ser billederne nederst i denne artikel.

Den nye attraktion i den japanske forlystelsespark Space World var nemlig en skøjtebane, hvor 5.000 nedfrosne fisk var blevet placeret lige under isen.

Både guldfisk og krabber – der var blevet indkøbt på nærliggende fiskemarkeder – var blevet frosset ned i isen for at tiltrække gæster og gøre oplevelsen endnu mere fortryllende.

Og det vakte altså stor harme fra både gæster og en række dyrerettighedsforkæmpere, der smed den ene kritiske kommentar efter den anden på Space Worlds’ Facebook-side. Mange kaldte det ”mærkeligt”, ”ulækkert” og ”ondskabsfuldt” og forlangte, at parken straks lukkede forlystelsen igen.

Den japanske forlystelsespark, der ligger i Kitakyushu i det sydlige Japan, tog kritikken til sig og valgte at lukke skøjtebanen 12. november.

- Vi undskylder mange gange til de mennesker, der har følt sig utilpasse over den såkaldte “Aquarium of Ice”-begivenhed. I den forbindelse har vi lukket for forlystelsen fra og med i dag, udtalte Space World i en pressemeddelelse ifølge CNN.

Space Worlds manager Toshimi Taked fortæller til CNN, at man nu vil optø skøjtebanen og derefter holde en ”passende ceremoni” for de mange døde fisk, inden at de vil blive genbrugt som gødningsmiddel.

Se billederne fra forlystelsesparkens nu lukkede skøjtebane herunder:

Space World forlystelsespark frøs 5000 fisk ned i skøjtebane

Sponsoreret indhold