Kendte24. januar 2022

For første gang: Lea Michele viser sønnen frem

Den tidligere ”Glee”-stjerne blev mor for første gang til sønnen Ever i august 2020. Men siden har hun gjort en stor dyd ud af at holde ham ude af mediernes søgelys
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter at hun i maj 2020 overraskede sine knap syv millioner følgere med, at hun var gravid, bød den 35-årige ”Glee”-skuespillerinde Lea Michele og manden, Zandy Reich, deres søn Ever velkommen til verden i august samme år.

Siden er den nu 17 måneder gamle purk kun blevet vist frem få gange – og altid med ryggen til kameraet for at undgå at vise hans ansigt.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lea_michele.jpg
 Foto: MEGA

Lea Michele værner enormt om sin søns privatliv. Foto: MEGA

Det lavede stjernen dog om på søndag, da hun i forbindelse med sin mands fødselsdag delte et billede af ham med sønnen i armene.

- Den bedste mand, far, ægtemand og ven. Jeg vågner hver dag og føler mig så taknemmelig for, at du er vores Z. Stort tillykke med fødselsdagen! Ever og jeg elsker dig så meget, skriver hun til billedet.

Artiklen fortsætter under opslaget

Trods den lille fyr har solbriller på er der ingen fejl at tage af hans nuttede look, og det er da også strømmet ind med både lykønskninger til husbonden og likes til billedet.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega706698_008.jpg
 Foto: MEGA

Lea Michele og Zandy Reich ude på en gåtur i oktober 2020, få måneder efter lille Ever kom til verden. Foto: MEGA

Lea Michele og Zandy Reich har dannet par siden juli 2017 efter flere års venskab. Parret annoncerede deres forlovelse i april året efter, mens de blev gift i marts 2019.

- Jeg har fået lov til at gifte mig med min bedste ven, hvilket jo bare er det mest fantastiske, lød det dengang fra hende, efter den hemmelige vielse.

Sponsoreret indhold