Kendte 20. april 2021

Højgravide Ellie Goulding viser maven frem: Helt nøgen

Der er ikke længere mange uger til, at sangerinden skal føde sit første barn, og hun sørger for at få så mange minder med maven som muligt, inden hun kan kalde sig mor
Foto: MEGA

Den 34-årige sangerinde Ellie Goulding formåede at holde sin graviditet med manden, Caspar Jopling, 29, hemmelig helt ind til ottende måned, da hun i februar kunne afsløre, hun venter sit første barn.

Allerede her valgte hun at fremvise sin struttende mave med stil, da afsløringen skete i forbindelse med et covershoot til modemagasinet Vogue – og nu gør hun det altså igen.

Det lader nemlig til, at sangerinden ønsker at få så mange minder med den voksende mave som muligt.

Dog er det nu uden en eneste trevl på kroppen.

Denne gang for bladet Paper Magazine, hvor hun blandt andet blot bærer maling på kroppen, mens hun på andre er iført mindre beklædningsgenstande.

Se alle billederne hos Paper Magazine

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I interviewet med bladet indrømmer hun desuden, at trods en meget ændret figur, så elsker hun sin krop der i snart ni måneder har båret hende og mandens kommende nye familiemedlem.

Sangerinden har desuden tidligere fortalt Stella Magazine ifølge The Daily Mail, hvordan hun konstant har lyst til sardiner og morgenmadsproduktet ”Weetabix Minis”.

Goudling blev gift med kunsthandleren Caspar Jopling tilbage i 2019, og det var under deres fejring af deres ét års bryllupsdag i Italien, at hun opdagede, de ventede deres første barn.

De to har desuden brugt det meste af deres tid det seneste år i hjemmet i Gloucestershire i det sydvestlige England, og grundet pandemien var det nemt for parret at skjule den voksende mave.

Præcis hvornår ”Starry Eyed”-sangerinden har termin har hun dog endnu ikke afsløret.

Sponsoreret indhold