Kendte 29. marts 2021

Fødte for en måned siden: Mandy Moore er tilbage på jobbet

Det er nok ikke alle, der hverken fysisk eller mentalt kan være klar til at vende tilbage til hverdagens trummerum blot en måned efter at have født. Men det er tilfældet for Mandy Moore, der ikke kunne vente længere
Foto: MEGA

I slutningen af februar kunne den 36-årige sanger og skuespillerinde bekræfte, at den var god nok. Hun var blevet mor for første gang, da hun og manden Taylor Goldsmith kunne byde lille August velkommen til verden.

Og det lader til, at den måned hjemme med det lille ny familiemedlem var mere end rigeligt for skuespillerinden, der på sin seneste story på Instagram fortæller, at hun igen er trukket i arbejdstøjet.

- Mor er tilbage på arbejde, skriver hun som tekst til et kort videoklip, hvor hun ses sidde i makeup-stolen, mens hun får ordnet sit hår, så hun er klar til at spille rollen som Rebecca Pearson i tv-serien ”This Is Us”.

Men helt slippe sin nyfødte baby – og mand – kan skuespillerinden endnu ikke.

På det næste billede deler hun nemlig, at både lille August og hendes mand er med hende på job.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Rebecca er tilbage. Jeg er så taknemmelig for, at jeg på denne stille og rolige måde kan vende tilbage til arbejdet, som jeg elsker så meget (og at jeg kan have min søde mand og baby tæt på mig), lyder det fra hende.

Det er næsten heller ikke til at se, at det kun er fire uger siden, hun var højgravid og fødte sit første barn. På det sidste billede i hendes story ser man hende i spejlet i en brun turtleneck og en cowboy-nederdel.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Instagram

Skuespillerinden er mere end klar til at genoptage optagelserne til tv-succesen "This Is Us". Foto: Privat/Instagram

Mandy Moore har været en del af ”This Is Us” siden 2016 og dermed seriens allerførste sæson.

Sponsoreret indhold