Fødselsdagsforvirring: Signe Lindkvist havde glemt sin alder

Det kan være lidt svært at huske, når man kommer op i årene ... Signe Lindkvist gik og troede, hun var et år yngre.

Det kan være lidt svært at huske, når man kommer op i årene ... Signe Lindkvist gik og troede, hun var et år yngre.

(Foto: Dan Mariegaard)

Signe Lindkvist er gået glip af sin egen 45 års fødselsdag. Det opdagede hun forleden, da hun fik sendt en artikel til godkendelse efter at have medvirket i et interview. 

- Jeg læser det hele igennem, og alt er fint og flot. Det eneste, der undrer mig er, at jeg står som 45-årig gennem hel artiklen, fortalte hun i sidste uges "Sitter", som er Signe Lindkvist og Iben Hjejles podcast.

Med en gul markør overstregede "Danmark har talent"-dommeren de mange passager med forkert angivet alder og sender en mail til journalisten med rettelserne. 

- Den eneste fejl, jeg kan se, er, at du skriver, jeg er 45. Jeg er simpelt hen kun 44, men ellers er det hele kæmpefint og flot. Så skriver hun tilbage til mig "er du nu sikker på det, smiley", fortæller humørbomben i podcasten. 

Og hvem er ikke sikker på sin egen alder, så det svarer Lindkvist naturligvis ja til. Men journalisten giver ikke op så let. 

- Så skriver hun til mig "jeg siger bare lige; når man googler dig, så står der alle steder, at du er født 30. april 1974. Og det gør så, at du i dag er 45. tager google fejl, eller er du 45?", så måtte jeg sige til hende "holy moly, jeg er lige blevet et år ældre", fortæller hun.

Der er dog ikke tale om den sædvanlige tilpasningsperiode, hvor man efter en fødselsdag lige skal huske, at man er blevet et år ældre - det rækker meget længere tilbage. 

- Jeg har taget kæmpefejl af tidsregningen i lang tid. Så gik jeg tilbage og tjekkede op og opdagede, at jeg simpelt hen holdt min 40 års fødselsdag et år for sent. Jeg har taget fejl i simpelt hen så mange år. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close