Kendte12. juli 2023

Flere beskyldninger dukker op mod Jonah Hill: - Han stak sin tunge ned i halsen på mig, da jeg var 16

Den tidligere børnestjerne Alexa Nikolas er den anden kvinde, der står frem med beskyldninger mod stjerneskuespilleren Jonah Hill, som over weekenden blev kaldt for ”kvindehadende narcissist” og ”følelsesmæssig voldelig” af ekspartneren Sarah Brady
Endnu et kvindeligt bekendtskab fra Jonah Hills fortid står nu frem med beskyldninger mod ham 
Endnu et kvindeligt bekendtskab fra Jonah Hills fortid står nu frem med beskyldninger mod ham
 Foto: Ritzau Scanpix, Instagram: Alexa Nikolas

Hun var stadig bare en teenager og slet ikke gammel nok til at drikke alkohol efter amerikansk lov, da hun som 16-årig var til fest med nogle af Hollywoods største stjerner.

Alexa Nikolas, der i dag er fyldt 31 år, og som i midten af 00’erne var en af børnestjernerne i Nickelodeons ”Zoey 101”, beskylder nu den prisvindende skuespiller Jonah Hill for et overfald, der fandt sted for år tilbage.

Det sker, efter Hills ekskæreste Sarah Brady op til weekenden delte en lang række skærmbilleder med beskeder, der tilsyneladende er sendt mellem hende og Jonah Hill.

Med disse beskylder hun den 39-årige amerikanske skuespiller for følelsesmæssig vold, og kalder ham for en misogyn (kvindehadende) narcissist, ligesom det ganske vist da også umiskendeligt ser ud, som om ”The Wolf of Wall Street”-skuespilleren udøvede en vis kontrol over hendes sociale medier – og bestemte hvilke billeder hun måtte dele, og hvor afklædt hun måtte være.

Det er disse alvorlige beskyldninger, som Alexa Nikolas nu fortæller sin historie på ryggen af.

– Efter at have læst Sarah Bradys modige opslag om Jonah Hill, er jeg nødt til at sige, at jeg var inviteret til en privatfest hjemme hos Justin Long, da jeg var 16 år gammel. Han boede sammen med et eller andet åndssvagt rovdyr af en CSI-skuespiller, skriver Alexa Nikolas, der refererer til Justin Longs bofælle gennem mange år – Jonathan Togo.

Ifølge hende havde Togo et seksuelt forhold til en mindreårig på dette tidspunkt – en, som ligesom Alexa Nikolas også var omkring 16-17 år gammel.

Undervejs i festen ankommer skuespilleren Jonah Hill, der allerede dengang var et stort navn i Hollywood efter sin medvirken i ungdomskomedien ”Superbad”.

– På dette tidspunkt er vi alle meget fulde, fordi disse rovdyr selvfølgelig hælder alkohol på os mindreårige, skriver hun videre.

– Jonah Hill siger til mig, at hvis jeg vil have en cigaret, så skal jeg komme med ham udenfor. Han ville ikke gå ”helt alene”. De vidste alle sammen godt, at jeg var 16.

Jonah Hill, left, and Sarah Brady attend the world premiere of "Don't Look Up" at Jazz at Lincoln Center on Sunday, Dec. 5, 2021, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Jonah Hill stod for første gang offentligt frem sammen med Sarah Brady ved Netflix-premieren på "Don't Look Up" i slutningen af 2021. Nu beskylder hun ham for at have været kontrollerende og udøve følelsesmæssig vold gennem deres forhold
 Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Da de to kom udenfor, påstår Alexa Nikolas altså, at Jonah Hill aldrig bød hende en cigaret, og da hun spurgte ham om en, reagerede han ganske grænseoverskridende og chokerende, fortæller hun.

– Han sagde ikke noget, men skubbede mig hårdt op ad døren og stak sin tunge ned i halsen på mig. Jeg var så rystet, at jeg skubbede ham væk og løb ind til de andre.

Justin Long, left, and Kate Bosworth arrive at the Vanity Fair Oscar Party on Sunday, March 12, 2023, at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, Calif. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Justin Long bliver også viklet ind i anklagerne mod Jonah Hill, eftersom han lagde hus til festen, hvor Alexa Nikolas angiveligt blev overfaldet af stjerneskuespilleren
 Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Endnu har Jonah Hill ikke reageret på de voldsomme beskyldninger. Det har heller ikke de andre skuespillere, der optræder i Alexa Nikolas’ historie, som hun delte på Twitter.

Han sagde ikke noget, men skubbede mig hårdt op ad døren og stak sin tunge ned i halsen på mig

Alexa Nikolas om Jonah Hills opførsel til festen 

Flere af dem bliver ellers direkte draget ind i anklagerne, da de alle var til stede ved festen, hvor hun og en masse andre mindreårige altså angiveligt blev trakteret med fri bar.

ALEXA NIKOLAS<0x0d>Giffoni Film Festival Awards Dinner at the Nickelodeon Studios<0x0d>Hollywood, California- 01.05.05<0x0d>Credit:Bryan Lamb / WENN Newscom/(Mega Agency TagID: wennphotos071143.jpg) [Photo via Mega Agency]
Alexa Nikolas var som helt ung med i Nickelodeon-serien "Zoey 101"
 Foto: Bryan Lamb / WENN/Newscom/MEGA

– Hey Justin Long, jeg synes, det er spændende, at du i ”Barbarian” spiller overgrebsmand, tweetede Alexa Nikolas videre. Her hentyder hun til den hypede horrorfilm fra sidste år, hvor Long spiller en falleret tv-skuespiller, der bliver fyret efter voldtægtsanklager.

– Det må have været mærkeligt at spille dine egne venner. Du vidste godt, at din egen roommate begik overgreb mod en mindreårig. Og du lod det ske. Ad. Jeg håber, du fortryder det nu, tweetede Alexa Nikolas videre.

Som det holdningsprægede medie Jezebel bemærker, så står de voldsomme anklager mod Hill i skærende kontrast til offentlighedens opfattelse af hans image hidtil.

Jonah Hill har nemlig gennem flere år præsenteret sig selv som en mand, der tog hånd om sine mentale problemer, og endda indvilligede i at gå offentligt i terapi i Netflix-dokumentaren ”Stutz”.

Læs de tidligere beskyldninger mod Jonah Hill her:

Sponsoreret indhold