Kendte9. juli 2023

Ekskæreste med voldsomme beskyldninger mod Jonah Hill: Misogyn narcissist

Filmstjernen Jonah Hills ekskæreste, Sarah Brady, står nu frem og deler blandt andet skærmbilleder af beskeder fra skuespilleren
Der er særdeles kold luft mellem filmstjernen Jonah Hill og surferen Sarah Brady, der dannede par i lidt over et halvt år 
Der er særdeles kold luft mellem filmstjernen Jonah Hill og surferen Sarah Brady, der dannede par i fra sommeren 2021 til starten af 2022.
 Foto: Ritzau Scanpix, Instagram: Sarah Brady

– Det har været et år med ro og helbredelse.

Sådan beskriver surfer og jurastuderende Sarah Brady den seneste tid, som hun nu ser tilbage på – og som hun har valgt at delagtiggøre offentligheden i.

For Bradys ekskæreste er ikke en hr. hvem-som-helst, men derimod Oscarvindende Hollywoodstjerne Jonah Hill, 39, som hun dannede par med i hele den ene halvdel af 2021.

Og selvom deres liv udadtil virkede både lykkeligt og glamourøst, så lurede manipulation og kontrol lige under overfalden, hævder Sarah Brady nu.

I en række stories på sin Instagram kalder hun Hill for ”misogyn” - altså kvindehadende - og ”manipulerende”. Og beskylder ham for at have været følelsesmæssigt voldelig, mens de var sammen.

Det kan man læse i flere internationale medier søndag.

Ekskærestens beviser består af skærmbilleder og -optagelser af beskeder, som stjerneskuespilleren altså skulle have sendt hende. I flere af dem lader det til, at han gør forsøg på at få hende til at fjerne nogle billeder af sig selv i en badedragt.

En af de indledende beskeder, som Brady delte denne weekend. Her bliver hun tilsyneladende af den daværende kæreste Jonah Hill bedt om ikke at dele et billede af sin "røv i en g-streng". 
En af de indledende beskeder, som Brady delte denne weekend. Her bliver hun tilsyneladende af den daværende kæreste Jonah Hill bedt om ikke at dele et billede af sin "røv i en g-streng".
 Foto: Instagram, Sarah Brady

I en anden af beskederne giver ekskæresten Jonah Hill udtryk for, at han finder nogle af hendes opslag ”upassende”.

"Til grin"

På et af skærmbillederne, der tilsyneladende er dateret 2. december 2021, antyder "The Wolf of Wall Street"-stjernen angiveligt, at han ønsker at afslutte forholdet, hvis Sarah Brady fortsatte med at have "grænseløst upassende venskaber med mænd" lige så vel som " venskaber med kvinder, der er ustabile."

Jonah Hill, left, and Sarah Brady attend the world premiere of "Don't Look Up" at Jazz at Lincoln Center on Sunday, Dec. 5, 2021, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Sarah Brady delte desuden et siden slette opslag med et billede han hende og eks'en Jonah Hill til Netflix-premieren på "Don't Look Up". Hertil skrev hun: Misogynist i sigte.
 Foto: Evan Agostini/Invision/AP

– Dette er en advarsel til alle piger. Hvis din partner taler til dig på denne måde, så lav en exitplan. Ring til mig, hvis du har brug for en, der lytter, skrev Brady før rækken af sms’er, som hun postede på sin story mellem fredag og lørdag.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-09/jonah2.png
 Foto: Instagram, Sarah Brady
https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-09/jonah4.png
 Foto: Instagram, Sarah Brady

Brady beskylder ikke den berømte skuespiller for fysiske overgreb, mens de to dannede par fra august 2021 frem til begyndelsen af 2022.

Hill blev tidligere på sommeren far for første gang, da han nuværende kæreste Olivia Milar fødte et barn, som man endnu ikke kender kønnet på.

Også det faktum, at Jonah Hill nu muligvis skal opfostre en lille datter, kommenterer Sarah Brady.

– Måske vil hun kunne gøre ham til en rigtig feminist, skriver hun, før hun tilføjer:

– Fordi det faktum, at han kalder sig selv feminist nu, er til grin.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-09/jnah5.png
 Foto: Instagram, Sarah Brady
https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-09/jonah3.png
 Foto: Instagram, Sarah Brady

Slutteligt forklarer Brady, at hun har brugt det seneste halvandet år på at slippe af med noget af den skam og skyld, som det lykkedes Jonah Hill at påføre hende.

– Jeg har fået hjælp fra venner og læger til at kunne leve mit liv uden skyld, skam og selvfordømmelse for små ting som at surfe iført badedragt – som vel nok snarere kan beskrives som en konservativ våddragt.

I et sidste indlæg skriver Sarah Brady, at det at være en "følelsesmæssigt voldelig partner” ikke nødvendigvis betyder, at man er en ”frygtelig person".

Hun beder i stedet folk huske, at den slags opførsel tit stammer fra vedkommendes eget traume.

– Det betyder dog samtidig ikke, at det er okay, påpeger hun.

Sponsoreret indhold