Kendte25. april 2024

Flere af sangene handler om ham: Ekskæresten Matty Healy reagerer på Taylor Swifts nye album

Det nye album "The Tortured Poets Department" fra Taylor Swift er et overflødighedshorn af sange om ulykkelig kærlighed og traditionen tro er flere sange skrevet til Swifts egne eks'er - også Matty Healy
Matty Healy har kortvarigt været kærester med Taylor Swift.
Matty Healy har kortvarigt været kærester med Taylor Swift.
 Foto: Paul R. Giunta/Robyn Beck/AP/Ritzau Scanpix/AFP

LÆS OGSÅ: Taylor Swift deler sjælden hjemmevideo med kæresten Travis Kelce

Taylor Swift har lige nu stor succes med sit nye album "The Tortured Poets Department", der formår at slå den ene salgs- og streamingrekord efter den anden.

Siden udgivelsen i sidste uge har fans af den 34-årige megastjerne haft travlt med at grave i de 31 nye Swift-tracks for at finde ud af, hvilke af sangene der handler om sangerindens kendte ekskærester.

Det er ingen hemmelighed, at de fleste Swifties havde forventet, at det nye album ville være en lang saga om skuespilleren Joe Alwyn, og selvom der ganske rigtigt da er sange at finde om den britiske "Conversations With Friends"-stjerne, så er der også flere dedikeret til flammen Matty Healy.

Selvom der har været radiotavshed fra Alwyn, så kommer The 1975-forsangeren nu med sin første kommentar om Taylors kærlighedssange om ham.

En paparazzifotograf fra Entertainment Tonight fangede Matty Healy i Los Angeles, Californien onsdag eftermiddag, hvor han blev spurgt til, hvad han synes om Taylors "diss-track".

- Jeg har egentlig ikke lyttet til meget af det, men jeg er sikker på, at det er godt, lyder det overraskende positive svar fra Healy.

Fans mener, at numre som "Fortnight", "The Tortured Poets Department", "But Daddy I Love Him", "Guilty as Sin?" og "The Smallest Man Who Ever Lived" handler om Matty Healy, som har kendt Taylor Swift siden 2014.

"Gazing at me, starry-eyed / In your Jehovah's Witness suit," synger Taylor Swift i "The Smallest Man Who Ever Lived". Fans mener, det er en klar reference til Matty Healy, der gerne optræder i jakkesæt som dette.
"Gazing at me, starry-eyed / In your Jehovah's Witness suit," synger Taylor Swift i "The Smallest Man Who Ever Lived". Fans mener, det er en klar reference til Matty Healy, der gerne optræder i jakkesæt som dette.
 Foto: Scott Garfitt/Invision/AP

Det var dog først i 2023 efter Taylors brud fra Joe Alwyn, at de testede kærestesituationen. Matty og Taylor blev blandt andet spottet kysse og holde hånd på en restaurant i New York City den 11. maj.

Allerede den 5. juni kom TMZ så med meldingen om, at forholdet var forbi, før det overhovedet var kommet rigtigt i gang.

Heldigvis stod NFL-spilleren Travis Kelce klar til at kaste sig over den amerikanske popstjerne.

Sponsoreret indhold