Kendte19. december 2023

Flasher gigantisk diamantring: Skal Robert Pattinson og Suki Waterhouse giftes?

"The Batman"-stjernen og hans modelkæreste har en baby på vej – og muligvis også et bryllup?
Er der både baby og bryllup på vej for Robert Pattinson og Suki Waterhouse?
Er der både baby og bryllup på vej for Robert Pattinson og Suki Waterhouse?
 Foto: Josh Mawr/Backgrid/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Bekræfter endelig rygter: Robert Pattinson og Suki Waterhouse skal være forældre

Det er ikke ligefrem, fordi Robert Pattinson, 37, og Suki Waterhouse, 31, har det med at annoncere store livsbegivenheder på Instagram eller i stort anlagte interviews.

Således fik en række paparazzifotos rygterne om en graviditet til at spire i starten af sidste måned, og de fik lov til at florere i flere uger, inden den vordende mor selv bekræftede familieforøgelsen.

Og nu ser det ud til, at det celebre par benytter sig af den samme strategi.

Mandag blev parret fotograferet sammen i det mondæne London-kvarter Chelsea, hvor de shoppede julegaver, og da Suki Waterhouse trak sit Dior-tørklæde tættere om sig for at holde varmen, kunne man ikke undgå at bemærke den gigantiske diamantring, der prydede hendes ringfinger.

Mon RPatz har "put a ring on" sin baby mama?
Mon RPatz har "put a ring on" sin baby mama?
 Foto: Josh Mawr/Backgrid/Ritzau Scanpix

Ringen, der består af både en hvid og pink diamant, er ikke blevet set på Waterhouse før, så det er oplagt at spekulere i, om parret, der har dannet par siden 2018, mon snart bliver både far og mor, men også mand og kone.

Suki Waterhouse har tidligere dannet par med skuespilleren Bradley Cooper, mens Robert Pattinson i sine helt unge dage var kærester med "Twilight"-kollegaen Kristen Stewart og efterfølgende sangerinden FKA Twigs, som han også var forlovet med.

Sponsoreret indhold