Kendte16. januar 2017

Fik ødelagt bryllupfest - gerningsmænd lavede pølser i poolen

Et britisk ægtepar har lagt sag an mod et græsk hotel, efter at de fik ødelagt deres eventyrlige bryllupsdag. Bruden, gommen og en stor flok af deres gæster blev nemlig nedlagt af en ondsindet maveinfektion, der opstod, fordi ukendte gerningsmænd havde pøllet i hotellets pool
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bryllup_front_0.jpg
 Foto: Privat og Marelen Hotel)

Sikke noget skidt! Sikke noget lort!

Ja… man fristes til at bruge fækalier-ord, når man læser historien om det britiske ægtepar Danielle og Mark Woollaston.

Parret havde håbet på det mest romantiske og eventyrlige bryllup i et græsk ferieparadis, men endte i stedet med at løbe om kap ud på toilettet med en galoperende diarré i måsen og maven.

For desværre endte parret – og en stor del af deres 50 indbudte gæster – med at blive nedlagt af en ondsindet og voldsom maveinfektion under brylluppet. Maveinfektionen opstod, fordi ukendte gerningsmænd havde pøllet i hotellets pool.

Det skriver det britiske medie Metro.

Parret – og 100 andre uskyldige diarré-gæster – har nu sagsøgt hotellet Marelen Hotel i Kalamaki på den græske ferieø Zante. De forlanger at få erstatning som følge af svie og smerte i kølvandet på, at de blev inficeret med en Cryptosporidium-parasit. En parasit der typisk smitter gennem afføring.

30-årige Danielle og 38-årige Mark Woollaston havde i august sidste år inviteret omkring 50 venner og familiemedlemmer til en tre uger lang bryllupsfest på Marelen Hotel i Kalamaki.

Desværre blev festlighederne afløst af dårlig mave, da både brudeparret og en lang række af deres gæster blev ramt af den ondsindede parasit, efter at ukendte gerningsmænd havde skidt i poolen.

Den ærgerlige ægtemand fortæller ifølge Metro, at han og resten af flokken led under maveinfektionen mange af dagene.

- Jeg led af diarré, opkast og forfærdelige mavekramper på selve bryllupsdagen. Det ødelagde dagen og var så frustrerende og skuffende, fortæller Mark Woollaston til det britiske medie og tilføjer, at han ikke er i tvivl om, at pølserne i poolen endte med at ødelægge hans over 100.000 kroner dyre bryllup.

- Jeg kunne ikke spise noget af bryllupsmenuen, som vi havde betalt for, af frygt for, at jeg skulle direkte på toilettet.

Mange af parrets gæster nåede ikke engang med til receptionen, fordi de havde så travlt med at løbe i pendulfart frem og tilbage fra toilettet.

Selv da parret og deres gæster nåede sikkert hjem til England igen, drillede deres maver stadig. Flere – deriblandt ægteparret – måtte sågar sygemeldes fra arbejdet for at komme sig helt.

I alt har 93 personer, der alle blev ramt af den ondsindede pølle-infektion, sagsøgt det græske hotel.

Sponsoreret indhold