Kendte18. september 2020

Fie Laursen om sin hemmelige kæreste: Det er det perfekte forhold

Tilbage i maj måned afslørede skandalebloggeren Fie Laursen, at hun igen havde fundet kærligheden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 24-årige skandaleblogger Fie Laursen har gennem sine år i rampelyset haft et par forskellige kærester. Det er dog de færreste forhold, der er endt ud til bloggerens fordel.

Men tilbage i maj måned lød det altså, at hun igen havde fundet kærligheden, men at hun samtidig ville stoppe med at dele ud af sit kærlighedsliv med Gud og hver mand.

Alligevel har hendes mere end 350.000 følgere på det sociale medie Instagram godt kunne følge med fra sidelinjen, når hun har delt billeder, der har hintet, der var en ved hendes side.

Men nu åbner den tidligere realitydeltager alligevel lidt op, da hun i en ny live på sin Instagram bliver spurgt, hvordan det går hende og kæresten.

- Vi er lykkelige. Jeg har aldrig haft et bedre forhold, hvor man kan støtte og respektere hinanden så meget som vi gør, starter hun.

- Og det kan andre mennesker ikke forstå. Det er det perfekte forhold til mig, det er det virkelig.

https://imgix.seoghoer.dk/20200525_jsu9187.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Foto: Jesper Sunesen

Faktisk går forholdet så godt mellem de to, at da hun for kort tid siden valgte at trække teltpælene op og flytte til Spanien, så tog han med – sammen med sin familie.

Det til Fies store fordel, da hun jo i den grad skal have skudt noget content for dagligt at glæde hendes følgere på sexsiden Onlyfans. Content som flere af hendes fans har betvivlet, om hun selv har taget.

For først lød det, at hun havde en personlig assistent med til den luksuriøse bolig i Spanien. Den assistent har man bare aldrig fået at se.

Dog har Fie sin bror Boris med, som også bor i huset, hvorfor flere har spekuleret i, om han er fotografen bag de udfordrende billeder.

- Mange siger at, at Boris tager mine billeder. Men ville du lade din bror tage nøgenbilleder af dig? Nej, det tror jeg ikke.

- Jeg bruger selvudløser eller min kæreste, den første uge var han her sammen med sin familie, det var rigtig hyggeligt, og der var han rigtig sød til at tage mange billeder af mig. Han støtter mig meget.

Faktisk føler skandalebloggeren, at kæresten er så stor en støtte, at hun ikke ville kunne arbejde som nøgenmodel, hvis ikke han var der for hende.

null

Sponsoreret indhold