Fie Laursen sælger sine brugte trusser

(Foto: Janus Nielsen)

Det er måske ikke det, der står øverst på ønskelisten, men nu er det muligt at købe Fie Laursens trusser. 

Det fortæller realitystjernen på sin Instagram, hvor hun også deler sine egne erfaringer med at blive betalt for at gå på dates. 

Trods mængden af Fie Laursens følgere, der er børn, reklamerer hun for sugardating og at sælge trusser. 

- Hvis der sidder nogle piger over 18 år, som tænker, de godt kunne bruge noget luksus i deres hverdag, så kan I ligesom mig sælge jeres brugte trusser. Men I kan også godt tage på en sugardate.

- Så er det sådan, at man i stedet for at gå på tinder og blive fucked up af en psykopat og ikke får en skid ud af det. så kan I sige: Hey, jeg vil gerne have 5000 kroner for at tage ud og spise med dig, siger Fie Laursen på sin story. 

ikke første gang

Fie Laursen har tidligere reklameret for sugardating på sin instagram. Dengang tog Red Barnet i et radioprogram på P1 afstand til sugar dating og advarede, at sugar dating i yderste tilfælde kan føre til 'hardcore prostitution'.

Men det er første gang, at hun nu sælger sine egne trusser og opfordrer sine følgere til at gøre det samme for nemme penge og 'luksus'. 

I et opslag skriver hun:

'Alt du skal gøre er at oprette og købe et medlemskab på siden - Derfra kan du se hvad jeg kommer til at ligge op af undertøj, og så kan du også skrive til mig. Dette er en sugardating side, med salg af undertøj. '

Se og Hør har kontaktet Fie Laursen, som ikke har ønsket at stille op til interview. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close