Kendte17. december 2022

Fetterlein har lagt playboyen i graven: Her er kvinden i mit liv

Den tidligere tennisspiller har lagt sit liv fuldstændig om, siden han mødte 44-årige Rikke
Rikke og Frederik Fetterlein
Frederik Fetterlein, 52, og kæresten Rikke, 44, blev forleden fotograferet på en kærestetur i London, hvor de også var i byen for at besøge den tidligere tennisstjernes søn Tobias (fra forholdet med modellen Tereza Maxová) som går på kostskole i England.
 Foto: MJ Pictures / BACKGRID

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein helt ærlig om tennis stop: Det blev ensomt

Frederik Fetterlein var i mange år lig med champagne, stoffer og masser af piger, men nu står den på hjemlig hygge, middage og børnesnak.

Den tidligere playboy har i en alder af 52 fået løbet hornene af sig, og han lever i dag et helt andet liv, end det han har praktiseret, siden han i 90’erne fik succes som professionel tennisspiller.

Den store omvæltning kommer, efter “Fetter” har skiftet de unge damer ud med 44-årige Rikke, der som ham selv har to børn.

Frederik Fetterlein
Mut ser han ud, men Fetterlein er meget glad for sit nye familieliv med den (næsten) jævnaldrende Rikke.
 Foto: MJ Pictures / BACKGRID

– Miraklet skulle ske, at jeg fandt kvinden i mit liv, haha! Vi har nogle af de samme værdier og snakker om nogle af de samme ting og har de samme hobbyer. Vi mødte hinanden på en restaurant, og når man er oppe i alderen, så dater man jo også på en anden måde. Det er ikke, som da man var 20, og det var: “Hva’ så, vil du kysse?!”, fortæller Frederik Fetterlein til SE og HØR om sin store kærlighed Rikke, som han nu har været sammen med i et år.

Det modne par bor allerede under samme tag, og de skal holde jul sammen med hele børneflokken.

Færdig med griseri

Frederik Fetterlein har tidligere været i længere forhold, men som han malende beskrev i sin selvbiografi “Fetterlein – forført af livet”, har han altid haft hang til utroskab.

Frederik Fetterlein
Damernes ven da han var med i reality-programmet “Divaer i Junglen”.
 Foto: Kasper Wenstrup

– Jeg har knaldet med høje kvinder, lave kvinder, rødhårede, blonde, brunetter, glatbarberede, behårede, hvide, asiater, brune. Ja, stort set alle slags kvinder, skriver han i bogen, men nu er det endegyldigt slut med det vilde liv, lover den tidligere playboy.

– Jeg ved godt, at jeg nok ikke har de store bonuspoint lige der, men jeg kan dårligt nok huske, hvornår jeg sidst har været i byen. Jeg kan godt mærke, jeg er 52 nu, så det er på tide at leve et mere normalt liv. Det skulle jo komme. Det tager mig også 14 dage af blive normal igen efter en bytur, så det har nogle helt andre konsekvenser nu, forklarer den aldrende kvindebedårer, som samtidig slår fast, at han endegyldigt er færdig med de helt unge kvinder.

Frederik Fetterlein og Andrea Tolic
Efter flere år sammen med den 20 år yngre svensker, Andrea Tolic, sagde parret farvel til hinanden i 2021. – Jeg lever et crazy liv, sagde Fetterlein dengang.
 Foto: Aller Media DK

– En 25-årig pige skal jo ud og feste og rejse, og de ting har jeg ligesom været igennem. Det går skidegodt med Rikke. Nu har jo levet et lidt mærkeligt og crazy liv, og nu er jeg blevet ældre, så jeg synes timingen er perfekt til anden del af livet. Den mere rolige, fortæller den nu pensionerede levemand.

Frederik Fetterlein
Feeest! Sådan kommer vi ikke til at se Frederik Fetterlein mere, lover han SE og HØR.
 Foto: All Over Press Denmark

Sponsoreret indhold