Kendte6. marts 2021

Femte gang er lykkens gang: Nicolas Cage er blevet gift igen

Trods en aldersforskel på 30 år, så har skuespilleren valgt at give ægteskabet endnu en chance. Denne gang med den kun 26-årige Riko Shibata
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega320927_003.jpg
 Foto: MEGA

At sige ”ja” lader ikke til at være det sværeste for den 56-årige ”National Treasure”-skuespiller Nicolas Cage.

Den 16. februar kunne han nemlig kalde sig ægtemand for femte gang, da han i en intim ceremoni i Las Vegas blev gift med den kun 26-årige Riko Shibata, som han blev forlovet med i august sidste år.

Det afslører Daily Mail, hvortil skuespilleren også selv bekræfter de glædelige nyheder:

- Det er sandt, og vi er meget glade, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega623533_004.jpg
 Foto: MEGA

Nicolas Cage fotograferet med sin nye kone Riko Shibata i starten af marts. Foto: MEGA

Det er kun knap to år siden, at Cage blev skilt fra sin fjerde kone, Erika Koike. Også de to valgte at blive gift i Las Vegas, men på et umiddelbart mere spontant grundlag, og allerede fire dage efter søgte han om at få ægteskabet annulleret.

Men det fejlslåede ægteskab har bestemt ikke slået Cage af pinden, der i februar sidste år blev spottet sammen med sin nye kone for første gang.

Og allerede i august samme år valgte han at dele nyheden om, at de to var blevet forlovet, da han gæstede sin bror Marc Coppolas radioprogram.

- Vi er virkelig glade sammen, og vi er enormt spændte på at bruge den tid sammen, så til sidst sagde jeg bare; ”Jeg vil virkelig gerne gifte mig med dig”, og så blev vi forlovet på FaceTime, sagde han dengang.

Han afslørede dengang desuden, at han måtte sende den speciallavede sorte forlovelsesring til hende med FedEx, da han på daværende tidspunkt var i New York, mens hun var i Kyoto.

Et turbulent kærlighedsliv

Trods en umiddelbar glæde hos den 56-årige skuespiller, ja, så er det altså ikke første gang, han oplever stor kærlighed.

Tilbage i april 1995 blev han gift for første gang, da han og Patricia Arquette valgte at sige ”ja” til hinanden. Forholdet varede dog ikke ved, og syv år senere i august 2002 valgte de at blive skilt.

Herefter fandt han kærligheden til Elvis Presleys datter, Lisa Marie. De to blev gift ved et hemmeligt bryllup på Hawaii på 25 års dagen for hendes fars død. Det blev dog kun til fire måneder ægteskab for de to.

I 2004 fandt Cage i stedet Alice Kim, og hun er til dato skuespillerens længste forhold. Efter deres bryllup i 2004 holdt de nemlig ved helt til 2016. Her blev de skilt, efter det kom frem, at Alice havde været ham utro. De to fik sønnen Kal-El, der kom til verden i 2005.

https://imgix.seoghoer.dk/nicolas_cage_og_alice_kim.jpg
 Foto: MEGA

Nicolas Cage sammen med Alice Kim tilbage i 2010. Foto: MEGA

Udover Kal-El har Cage også sønnen Weston, 30, som skuespilleren fik sammen med Christina Fulton i 1990.

null

Sponsoreret indhold