Kendte27. januar 2022

Felix Smith jubler: Slap endelig af med det

Har siden 2016 forsøgt at komme af med sin villa i Nordsjælland - nu har en køber bidt på krogen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/copy_of_p0a9663_preview_0.jpg
 Foto: Carsten Seidel

Det blev til adskillige ture af og på det danske boligmarked for den folkekære tv-vært Felix Smith, men nu kan han endelig rykke teltpælene og komme videre.

Hans villa i Hareskovby nord for København er nemlig blevet solgt. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Smith købte det 88 kvadratmeter store hjem – der også tæller en stor opvarmet kælder med yderligere 88 kvadratmeter – tilbage i 2013 med sin daværende hustru Marie Beatrix Schmidt.

Siden 2016 har huset dog været til salg af flere omgange, men i oktober gav det pote; et par købere slog til og betalte – ifølge den netop tinglyste salgspris – 5.550.000 kroner for adressen.

Det er et stykke under de 5.745.000 kroner, som huset sidst var udbudt til salg for hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlson.

Til gengæld har Smith og Schmidt reddet sig en del mere end de 3,3 millioner kroner, som de selv gav for huset for ni år siden.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/hus_felix.jpg
 Foto: Boliga

Hurtigere hushandler

I sidste ende tog det omkring tre måneder fra huset ramte markedet i sommeren 2021 til en underskrift blev sat på købsaftalen.

Det er lidt længere tid end den gennemsnitlige salgstid for villaer i Gladsaxe Kommune, hvor Top Gear-værtens nu tidligere hjem ligger.

I 2021 skulle der nemlig blot 63 dage eller lidt over to måneder til før en handel var i hus, det viser Boliga.dks salgsdata.

Til gengæld er det dog også betydeligt hurtigere end normalt - og hele 25 procent hurtigere end i 2020, hvor det tog omkring 85 dage.

Felix Smith har optrådt på skærmen i utallige værtsroller lige fra Melodi Grand Prix til Go’ Aften Danmark og Klipfiskerne. Han har også en fortid som radiovært på The Voice og P3.

Du kan se billeder af og flere informationer om huset her.

Sponsoreret indhold