Kendte19. april 2017

Fejrer milliongevinst med at gå tidligt i seng

Kvinde fra Halsnæs Kommune hører til de mere beskedne Lotto-vindere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/penge_0.jpg
 Foto: All Over Press)
Der er mange forskellige måder at fejre en milliongevinst i Lotto på. Nogle smider alt, hvad de har i hænderne og drøner i byen til den lyse morgen.
Andre igen er mere til en stille fejring og eftertænksomhed. Sådan var det for en kvinde fra Halsnæs Kommune, der for nylig vandt 3.011.060 kroner i Lotto. - Jeg kunne næsten ikke tro det, og jeg gik helt i stå, da jeg tjekkede min kupon, siger vinderen til Danske Spil.
Hun er i 40'erne men ønsker at forblive anonym. Hun vidste ikke, hvor meget hun havde vundet, blot at det var over 10.000 kroner.
Først i banken blev det klart, at hun havde vundet over tre millioner kroner. Men selv om kvinden nu var millionær hele tre gange, var der ikke de store armbevægelser. - Min mand og jeg bestilte en pizza og så gik vi tidligt i seng. Vi sad bare og kiggede på hinanden, fordi vi var så overvældede, siger kvinden til Danske Spil. Gevinsten bliver blandt andet brugt på at afvikle gælden i huset og parrets campingvogn, og måske skal der så også en ny bil i carporten på et tidspunkt.

Sponsoreret indhold