Sus Wilkins trøstede Freja: - Jeg har givet en masse krammere

Omdans og ”dødsbanan” sad stadig i kroppen, da Freja Kirk sidste søndag gik i træningslokalet igen for at træne op til en samba. Og det resulterede sammen med et helt bestemt dansetrin i, at Freja måtte sige fra overfor den planlagte dans.

Det fortalte hun sidste fredag til SE og HØR. Ét dansetrin fik hende til at sætte foden ned.

– Det er et trin, jeg har set før i dans, men hvor jeg tydeligvis havde forestillet mig, at jeg skulle være den stærke manderolle, for nu at være rigtig dum at høre på, fortalte Kirk. 

Kram og trøst

I mellemtiden sad hendes smukke og støttende hustru Sus Wilkins derhjemme. Hun fortæller i dag, at hun forsøgte så godt hun kunne at trøste Freja, mens dansen – og kønskasserne – drillede hende.

- Jamen det er helt klart noget, vi snakkede om. Der er nogle ting, som kan være frustrerende, når man er som Freja. Men vi har bare krammet og hygget. Og nu er hun på igen. Og hun er glad igen, fortæller hun, før hun tilføjer:

- Det er ikke fordi det har fyldt sindssygt meget. Men så krammer man lige, og jeg prøver at være en ekstra god kæreste.

Skuespiller Sus Wilkins har selv en baggrund, hvor dansen har fyldt enormt meget. Men på trods af dette, får hun ikke lov at blande sig særlig meget i Frejas træning.

- Jeg får lov at se nogle små videoer. Men hun danser ikke rigtig foran mig. Det er ikke fordi, hun bliver genert, men hun vil gerne holde det for sig selv, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet: 

- Jeg har vist danset det, jeg skulle. Nu vil jeg hellere fokusere på skuespillet, svarer Freja, da hun bliver spurgt, om hun ikke selv har lyst til at deltage i TV 2's danseprogram (Foto: Hanne Juul)

Skal danse street

Hun afslører videre, at hun stadig har til gode at lære Frejas partner Claudia bedre at kende. For eksempel har parret en dobbeltdate med Rex og hendes mand, entertainer Pelle Emil Hebsgaard, i kikkerten.

I aften gælder det for Freja og Claudia om at brilliere i en street-dans til Janet Jacksons udødelige hit ”Rhythm Nation”. Og det er en genre, som Sus føler sig totalt klar til at se sin viv kaste sig ud i.

- Når man ser dem i vals og så videre, så er det jo lidt længere væk fra os alle sammen, men hip hop er lidt mere noget, man kender fra klubberne. Og det kan selvfølgelig også være farligt at bevæge sig ud i. Det bliver så fedt. Jeg er ekstra spændt og ekstra nervøs, siger hun, før hun slutter: 

- Jeg kan slet ikke holde den der omdans ud. Så de skal bare videre. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close